Nyproducerad modern villa i Funte del Badén, Nerja!
Pris
475 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
3
Byggyta
173 kvm
Tomtarea
280 kvm
Ref
0432S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Takterrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Beskrivning

Beskrivning

Nyproduktion! Fristående modern villa på en hörntomt i området Fuente del Badén i Nerja med privat pool och fin utsikt över berg- och hav! Villan har ett lugnt och vackert läge, nära till natur och vandringsleder. Bostaden byggs med stilrena och moderna materialval och stora fönsterpartier. Terrasserna omgärdas av glas för att optimera ljusinsläpp och för att kunna njuta av utsikten även när man sitter ner.

På entréplan kommer det att finnas 3 sovrum, 2 badrum, klädkammare samt utgång till det fina poolområdet och trädgården. En våning upp finns det ett stort och rymligt vardagsrum, matplats, kök och utgång till en terrass. På översta plan finns en stor takterrass på över 40 m2 med 360 graders utsikt och möjlighet att njuta av sol hela dagen samt både soluppgång och solnedgång. Det finns även en privat parkering i anslutning till bostaden. Köparen har möjlighet att vara med och påverka vissa materialval om man önskar. Kontakta Bjurfors för mer information och för att boka en visning!

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2021

Information

Typ
Villa
Pris
475 000 €
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
173 kvm
Tomtarea
280 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Fuente del Baden är en lugn stadsdel i östra delen av Nerja. Området ligger i sluttande terräng och har en otrolig utsikt över medelhavet och bergskedjan Sierra Almijara som omsluter Nerja. I området finns mycket nyproduktion samt även villor i andalusisk stil. De flesta villorna i området har privat pool. Området är kuperat, och ligger ca 2 kilometer från stranden. Efter en skön promenad kommer du till Nerja centrum, med sina charmiga gator, shopping och sitt breda restaurangutbud. Den lokala bussen går även genom området som gör det smidigt att ta sig runt. Runt hörnet finns Nerjas vackra natur, och fortsätter du en bit bort så kommer du till det idylliska Maro, där du även här kan uppleva vacker natur och fina stränder.

Kommunikationer

Bil och buss.

Parkering

Privat parkering, alternativt gatuparkering i området.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Förslag på andra bostäder