Tomt med designat projekt för en villa med infinity pool och magiskt havsutsikt!
Pris
89 000 €
Tomtarea
470 kvm
Hiss
Ja
Takterrass
Ja
Ref
0430
Typ
Tomt
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Kristina Solbreck

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 656 881 689

Beskrivning

Beskrivning

Möjlighet att investera i en tomt med ett fördesignat projekt för en modern villa i skandinavisk stil med infinity pool, stort garage och fantastisk havsutsikt. Villan är designad för att ta tillvara på den vidsträckta havsutsikten från alla plan med stora fönsterpartier samt mycket ljusinsläpp. På entréplan planeras ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök samt utgång till poolområdet. Utomhus finns stora umgängesytor med gott om plats för utemöbler, grill och solsängar. En våning upp finns 3 sovrum, varav 2 av dessa har havsutsikt. Sovrummen har även varsitt badrum och gott om förvaring. På översta plan finns en takterass på drygt 57 m2 med plats för exempelvis lounge-möbler, matbord, utekök och jaccuzzi. Bostaden har även hiss.

Planritningar och samtlig information för att färdigställa projektet ingår. Arkitektarvodet för projektet är förbetalt till 70%, vilket gör att köparen endast behöver betala 30% av de återstående arkitektkostnaderna. Tomten ligger i området Peñoncillo i Torrox Costa. Här har du naturen runt hörnet men har samtidigt nära till den härliga sandstranden i Torrox Costa samt restauranger och service.

Projektinformation:
Byggyta: 314,31 m2
Boarea: 259,77 m2
Takterrass: 57,54 m2
Pool: 15 m2
Garage: 103,41 samt ett separat förråd på 7,23 m2

Välkommen att kontakta Bjurfors för mer information om projektet.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Information

Typ
Tomt
Pris
89 000 €
Hiss
Ja
Tomtarea
470 kvm

Området

Om området

I Torrox Costa finns fantastiska stränder, lång strandpromenad och många strandrestauranger. Torrox Costa är en populär kustort tack vare sitt platta läge i ett annars kuperat klipplandskap på östra Costa del Sol. Den välskötta strandpromenaden är en omtyckt mötespunkt för både lokalbor och besökare, oavsett om man vill ta en joggingtur eller koppla av på en uteservering framför havet. Orten har flera långa sandstränder och gott om strandrestauranger med nyfångad fisk och skaldjur. Även internationell gastronomi, glassbarer och caféer finns överallt. Sitt suptropiska klimat är enligt meterologiska undersökningar det bästa i Europa. I området odlas exotiska frukter som mango, avokado och citrusfrukter. Till grannen Nerja tar det bara 10 minuter med bil. För att komma till storstadsutbud ligger Málaga och dess internationella flygplats ca 40 minuter bort med bil. För golfintresserade tar det ca 10 minuter med bil till Baviera Golf.

Närservice

All service finns i området

Kommunikationer

Bil och buss

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kristina Solbreck

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 656 881 689