Puerto Narixa (1 sovrum)
Nyproduktion
Frånpris
136 000 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Byggyta
45 kvm
Ref
0337
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Video/Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Nyproduktion Puerto Narixa är något alldeles extra! Ett helt nytt bostadsområde byggs fram mellan Nerja och Torrox. Det blir totalt 14 byggfaser med totalt 2300 bostäder och välplanerade grönområden. Bostäderna kommer att ha fantastisk utsikt över hav och berg. Det kommer att byggas ett stort poolområde med sandstrand, beach club, sportanläggningar, naturstigar, vinodling, gemensamma frukt- och grönsaksodlingar, och shoppingcenter. Både Nerja och Torrox Costa nås inom 10 minuter med bil.

I första steget släpps 29 av 72 bostäder med beräknad inflytt sommaren 2021. Lägenheterna har 1-4 sovrum med varierande planlösning och utsikt. Är detta intressant kan du kontakta Bjurfors för priser, planritningar, betalplan och övriga detaljer.

Fakta

Information

Typ
Villa
Frånpris
136 000 €
Rum
2
Sovrum
1
Max antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
45 kvm

Avstånd

Hav
1500 m

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Länkar

Området

Att bo i Torrox Costa

Torrox Costa är en populär kustort tack vare sitt platta läge i ett annars kuperat klipplandskap på östra Costa del Sol. Den välskötta strandpromenaden är en omtyckt mötespunkt för både lokalbor och besökare, oavsett om man vill ta en joggingtur eller koppla av på en uteservering framför havet. Orten har flera långa sandstränder och gott om strandrestauranger med nyfångad fisk och skaldjur. Även internationell gastronomi, glassbarer och caféer finns överallt. Sitt subtropiska klimat är enligt meteorologiska undersökningar det bästa i Europa. I området odlas exotiska frukter som mango, avokado och citrusfrukter. Till grannen Nerja tar det bara 10 minuter med bil. För att komma till storstadsutbud ligger Málaga och dess internationella flygplats ca 40 minuter bort med bil. För golfintresserade tar det ca 10 minuter med bil till Baviera Golf.

Köpa eller sälja bostad i Torrox Costa? Kontakta Bjurfors mäklare i Nerja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Annica Waller Wallin

  Mäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 697 823 811

Förslag på andra bostäder