Modern villa belägen på en av de bästa tomterna i Monte Mayor
Pris
1 975 000 €
Antal rum
7
Antal badrum
4
Byggyta
385 kvm
Tomtarea
2023 kvm
Ref
Monte Mayor, Ref 681
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Monte Mayor är omgivet av natur och är det perfekta läget för den som är ute efter lugn och ro men ändå bara 10 km från kusten. Området där villan är belägen har bevakning 24 timmar om dygnet.
Fastigheten i sig har en stor uppfart och ett dubbelgarage. På entréplan så finner du ett kontor, ett sovrum med eget badrum och privat terrass samt huvudsovrummet med utsikt mot Monte Mayor och kusten. Detta sovrum har även en separat klädkammare, eget badrum och tillgång till privat terrass.
Nedre våningen har dubbeltakhöjd och öppen planlösning med öppen spis och matsal samt ett fullt utrustat kök med Siemensutrustning. Från det rymliga vardagsrummet har du tillgång till terrassen och poolområdet. På denna våning finns ytterligare 3 sovrum med egna badrum samt en hemmabio och tvättstuga.
Villan har golvvärme med värmepump och även ett AC-system som kan användas för både kylning och uppvärmning.
Trädgården är lätt att underhålla och är väldigt privat och erbjuder en fantastisk panoramautsikt.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 975 000 €
Rum
7
Sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
4
Byggyta
385 kvm
Tomtarea
2023 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2008

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser. Benahavis har ca 7.500 invånare. Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta. När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen men banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf. Det tar ca 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Närservice

Närservice

Kommunikationer

Kommunikation

Parkering

Parkering

Övrigt

Övrigt

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Förslag på andra bostäder