En pärla på Costa del Sol
Nyproduktion
Pris
830 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
3
Boarea
151 kvm
Byggyta
151 kvm
Ref
La Quinta, Ref 285
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
62 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Video/Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Detta är en pärla på Costa del Sol som består av 24 lägenheter fördelade över tre byggnader. Projektet har medvetet hållits i liten skala för att ge dig maximal integritet och lugn. Dessutom kommer du att kunna njuta av en hisnande utsikt. Platsen är helt enkelt spektakulär och valdes så att du har en panoramautsikt över havet från varje lägenhet. Alla lägenheter har en lyxig och trendig design och har hög byggkvalitet. Det finns tre sovrum och en rymlig terrass på ca 60 kvadratmeter. Takvåningarna har också en privat pool likasom bottenvåningarna. Varje lägenhet har 2 parkeringsplatser och ett förråd i källaren. Arkitektens geniala boutique-koncept ger dig maximal integritet, du har nämligen inte några närliggande grannar eftersom byggnaderna är separerade av en korridor och på så sätt skapas en känsla att bo i en villa. För interiören är bara det bästa tillräckligt bra. Komfort och lyx är de nyckelord som man tänkte på för att dekorera din pärla i solen.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Komfort och lyx är de nyckelord som man tänkte på för att dekorera din pärla i solen. Köket kommer att utformas av det prestigefyllda varumärket Bulthaup och köksmaskinerna är från det kända varumärket Miele. Badrummen är utrustade med badrumsarmaturer av märket Villeroy & Boch. Varje lägenhet har hemautomatisering för kontroll av värme, belysning, varmvatten och luftkonditionering. Ditt hem kommer att hållas kallt med luftkonditionering av varumärket Daikin och golvvärme installeras i hela lägenheten. Din säkerhet garanteras av ett larmsystem anslutet till ett säkerhetsföretag och för brandskydd finns det rökdetektorer i huvudrummen.

Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
830 000 €
Våningsplan
0
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
3
Boarea
151 kvm
Byggyta
151 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2019

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
62 kvm

Länkar

Området

Om området

Benahavis med sina omgivande urbanisationer och grönskande naturpark har kommit att bli populär bland både svenskar och andra inflyttade nationaliteter. Möjligen för att den lilla kommunen har hela nio golfbanor! Eller för att den kallas för Costa del Sols matsal tack vare sina välrenommerade restauranger.

Närservice

Benahavís är den rikaste kommunen i Andalusien per capita, bland annat tack vare det lyxiga La Zagaleta, en så kallad "gated community" med egen golfbana - en av Europas mest exklusiva klubbar. Bara några minuters bilfärd finns mataffär,butiker och caféer i La Heredia Pueblo samt i Monte Halcones.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334