Lyxigt nyproducerat boutiqueboende med panoramautsikt
Nyproduktion
Pris
699 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
162 kvm
Terrass
Ja
Ref
La Quinta, Ref 449
Typ
Lägenhet
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Patrik Jägmo

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 672 381 929
  Telefon: +34 672 381 929

Video/Bilder

Video
3 Bed Ground floor 2. 50aj5n0biflr7k4p - Bjurfors
3 Bed Ground floor 2
The View Marbella 3. 50aj5n0biflr7k4p - Bjurfors
The View Marbella 3
4 Bed 2. 50aj5n0biflr7k4p - Bjurfors
4 Bed 2
The View Marbella 5. 50aj5n0biflr7k4p - Bjurfors
The View Marbella 5
Bathroom 1. 50aj5n0biflr7k4p - Bjurfors
Bathroom 1
4 Bed 1. 50aj5n0biflr7k4p - Bjurfors
4 Bed 1

Beskrivning

Beskrivning

Nyproduktionen The View Marbella erbjuder underbar utsikt från sina stora terrasser över Medelhavet mot Gibraltar och den afrikanska kusten. Från sitt upphöjda läge strax ovanför Marbella:s symboliska Golf Valley ligger golfbanorna Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas och Aloha alldeles utanför din dörr. Vid ingången till naturreservat och det andalusiska kulturarvet bjuder The View Marbella in dig för att till fullo njuta av livet.

Här kommer du att uppleva ett lyxigt och modernt boende på en exklusiv plats. Byggnaderna är vackert belägna i den naturliga omgivningen och med en fantastisk utsikt.Från sju ikoniska byggnader, som kommer att inrymma 49 rymliga residens, inramade av vackra trädgårdar, kommer The View Marbella att skapa en speciell atmosfär med ett unikt komplex av boutiquelägenheter.

Genom att utnyttja den senaste teknologin kommer vi att kunna garantera fullständig komfort och få dig att känna dig som hemma. Varje våningsplan har studerats mycket noggrant för att optimera användningen av de generöst tilltagna invändiga utrymmena och det naturliga ljuset. Allt detta för att kunna njuta av den fantastiska utsikten och för att kunna säkerställa privatlivet i varje hem. Material och beslag är av högsta kvalitet och har handplockats av vårt designteam. Vårt personaliseringsprogram kommer
att göra det möjligt för dig att sätta din egen prägel ditt framtida hem.

The View Marbella kommer att erbjuda residens med 2, 3 och 4 sovrum. Låt oss guida dig genom det perfekta hemmet, där vi tagit hänsyn till dina och din familjs behov, för att säkerställa bästa komfort för dig. The View Marbella ägnar speciell uppmärksamhet åt hållbarhet och miljöskydd. Vi arbetar med byggnationsmetoder som erbjuder höggradig värmeisolering, högkvalitativa material och inredningar som strävar efter att vara hållbara och miljövänliga genom energieffektiviteten hos våra hem.

The View Marbella kommer att omdefiniera och sätta upp nya standarder för konceptet med verkligt lyxigt boende i modern arkitektur med toppmoderna interiörer. Njut av en panoramautsikt från din rymliga terrass, betrakta solnedgången, upplev och beundra Medelhavet och de omgivande bergen.

The View Marbella erbjuder ett komplett utbud av livsstilsfaciliteter, inklusive 24 timmars säkerhet. En engagerad concierge-tjänst kommer att finnas tillgänglig för att hjälpa dig med allt du kan behöva, från att göra dina reservationer, fylla på ditt kylskåp före din ankomst, transport, privat kock och självklart fastighetsskötsel. Ditt exklusiva gym innehåller ett komplett spa, fitness-utrustningar, inomhus och utomhus swimmingpools. Området för barn har skapats för att ge varje familjemedlem och alla boende sin egen plats för avkoppling.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Lägenheter med 2-4 sovrum och 2.5 till 4.5 Badrum. Storlek byggnadsyta 162 till 607 Kvm.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
699 000 €
Våningsplan
3
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
162 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2021*

* Planerat leveransdatum Q4 2021

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Både utomhuspool och uppvärmd inomhuspool

40 till 236 Kvm stora terrasser

Länkar

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Patrik Jägmo

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 672 381 929
  Telefon: +34 672 381 929

Förslag på andra bostäder