Modernt mästerverk på en sluttning i La Quinta - skönhet & funktionalitet under samma tak
Nyproduktion
Pris
4 200 000 €
Antal rum
7
Antal badrum
5
Byggyta
624 kvm
Tomtarea
1200 kvm
Ref
La Quinta, Ref 645
Typ
Villa
Terrassyta
254 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Video/Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Denna villa levererar allt; slående samtida arkitektur perfekt uppblandad med organiska material. Stora stenmurar omsluter tomten och på södra sidan har du enorma fönster som släpper in massor med ljus och erbjuder dig en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet.
Rymd och ljus utmärker villan, varje rum får en unik utsikt eller tillgång till trädgården där du kan njuta av medelhavsklimatet eller också dra dig tillbaka till den lyxiga interiören. Villan är samtidigt ett smart-hem med ett Lutron-demotiksystem och praktiska lösningar i varje hörn. Vid uppfarten finns det ett garage med plats för två bilar. Den pampiga entrén utmärks av en dubbeldörr av Iroko-trä och stenmurar. Här har du en vacker blandning av organiska material som ger personlighet och en känsla av lugn och komfort. Accenter av trä mjukar upp och kontrasterar till den maskulina arkitekturen. Bredvid den stora stenmuren till vänster finner du en flytande trätrappa upp till master suite och terrassen på övre plan. Till höger finner du glasdörrar från golv till tak som öppnas mot en täckt, generös terrass med extra sittplatser. Köket är både estetiskt vackert och helt funktionellt med köksbänk av Neolit och en köks-ö med integrerad champagnekyl och högkvalitativa apparater från Gaggenau. Separat vinkyl, två diskmaskiner och gott om förvaringsutrymme för det moderna köket
Villan har en uppvärmd saltvattenpool och en trädgård med kurvor mitt i det gröna, naturliga landskapet, golfbanan och utsikt mot havet. Trädgården är vackert upplyst och har automatiskt bevattningssystmen.

Interiören är en blanding av unika detaljer från Skandinavien och Italien. På terrassen vid master sviten känns det som om du svävar över landskapet. Det finns gott om förvaring för kläder, ett stort omklädningsrum och ett lxigt badrum utrustat med Villeroy & Boch och regndusch. Interiören har en lugnande palett av grått blandat med högkvalitativa tyger och möbler. Det finns tre sovrum i källaren, med ytterligare ett fjärde sovrum som är perfekt för personal eller som gästboende. Det här sovrummet har privat entré från uppfarten vilket är praktiskt och bekvämt och har också ett eget badrum. Varje sovrum får naturligt ljus och har tillgång till ett lugnt, zenliknande trädgårdsområde med välskötta japanska växter, gräsmatta och lummig vegetation. Ett generöst nedre plan inkluderar ett gym, en klimatstyrd bodega med trähyllor, en stor tvättstuga med Miele-apparater och gott med utrymme för hushållssysslor.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad

Utvald detaljbild Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
4 200 000 €
Rum
7
Sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
624 kvm
Tomtarea
1200 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2020*

* Nybygge

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
254 kvm

Saltvatten

Länkar

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder