Lägenheter med havsutsikt, i ett nytt bostadsområde som nu står nästan färdigt!
Nyproduktion
Frånpris
298 000 €
Antal badrum
2
Byggyta
99 kvm
Terrass
Ja
Ref
Benalmádena, Ref 618
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Beskrivning

Beskrivning

Ett nytt bostadsområde som nu står nästan färdigt!

Det består av ljusa, moderna hem med 2, 3 eller 4 sovrum, alla med stora terrasser, och duplex -takvåningar. Vad som utmärker just det här bostadsområdet är den underbara öppna utsikt som fås hela vägen till havet, dess närhet till flygplatsen, lokala bekvämligheter och stranden. Det är också byggt i söderläge så att du kan njuta av solen hela dagen.

Varje hem är designade och slutförda till hög standard och de är utrustade med energibesparande aerothermia. Master bedroom har egen walk-in closet, vardagsrummet-köket har en öppen planlösning med en köksö som inbjuder till sociala aktiviteter.

Föreningens gemensamma områden är perfekt för att tillbringa tid med dina nära och kära. Du kan tillbringa en dag med att sola och njuta av poolen, avsluta dagen med ett gym pass och bastu eller varför inte ta ett glas vin i socialklubben.

Utan tvekan är det här bostadsområdet en plats som är utformad för dig och din familj, för att bo på det mest bekväma sättet i en unik miljö.

Visste du att Bjurfors har tillgång till nästan alla fastigheter som säljs längs Costa del Sol? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ditt dröm hem.

Interiör

Byggyta 99-202 m2
Terrass 25-72 m2

Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
298 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Sovrum
2
Max antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
99 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Byggår
2020
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

Benalmádena delas upp i tre olika delar där Benalmádena costa är kustremsan med hotell, Benalmádena Pueblo som är den charmiga byn i bergen och Arroyo del la Miel som är en livlig förort med barer och restauranger. Vid stranden finns också hamnen Puerto Deportivo där du finner ett rikt utbud av restauranger och många fritidsbåtar.

Benalmádena Pueblo är en typisk andalusisk by med sina vitkalkade hus. Här finner man smala blomsterprydda gator. Byn ligger ungefär 3 km inåt landet på en höjd av 280 meter över havet och sluttar ner mot stranden. Vid huvudtorget Plaza de España finns en staty av en flicka som häller vatten ur en snäcka, denna staty har blivit en av Benalmádenas symboler. Vid byns topp finner man en kyrka som man har en vidunderlig utsikt ifrån över kusten.

Benalmádena Costa sträcker sig ca 10 km. Här finner man även marinan men också Sea Life akvariet med olika vattenlevande arter.
Tivoli World är Costa del Sols största nöjespark. Den ligger i Arroyo de Miel. Bredvid linbanan. Här finns både vanliga berg- och dalbanor och moderna lite läskigare åkattraktioner. Det finns ca 40 olika åkattraktioner att välja mellan.
Benalmádena har ca 70.000 invånare.

Det tar ca 15 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Förslag på andra bostäder