Villa med fantastisk utsikt
Reserverad
Pris
1 395 000 €
Avgift
166 €
Antal rum
6
Antal badrum
4
Byggyta
323 kvm
Ref
El Paraiso, Ref 474
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
Tomtarea
1660 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Beskrivning

Beskrivning

Denna eleganta villa har fantastisk utsikt och ligger på en lugn liten gata i det populära El Paraiso. Bakom porten nås en stor innergård med en dubbel carport. Entrén till huset är genom en gammal fin trädörr som leder till en hall med vackra marmorgolv och breda trappor. Från hallen nås det rymliga vardagsrummet. Här kan du på vintern njuta av värmen från den öppna spisen och resten av året kan du öppna de franska dörrarna som leder till en av terrasserna. Köket är modernt och det finns bra med utrymme för matbordet. Härifrån nås även en solig stenlagd terrass med gott om plats för vänner och familj som kan njuta av de vackra omgivningarna och varför inte ta ett dopp i jacuzzin.

Det rymliga mastersovrummet ligger på övervåningen i huset. Rummet har ett vackert välvt tak med takbjälkar och här finns också en öppen spis för de kalla vinterdagarna. Till rummet hör också en terrass med fantastisk utsikt över Medelhavet. I det större badrummet finns jacuzzi, separat dusch och en liten balkong. Husets resterande sovrum finns på bottenvåningen av huset. Härifrån nås även poolen och några fler terrassområden skuggade av den mogna trädgården. Två rymliga sovrum vetter mot en täckt terrass med direkt utgång till trädgården och poolen. Huset har också ett gästrum med eget badrum samt extra utrymmen som kan anpassas till dina egna behov.

Det här huset passar utmärkt för året runt boende, men fungerar givetvis också som ett finare semesterhem. Huset har golvvärme och AC. Omgivningen är lugn och tyst ändå ligger huset ändå nära till allt. Att gå till stranden tar cirka 20 minuter och all närservice finns i närheten, även flera golfbanor, Puerto Banús och Estepona som nås inom några minuters bilresa.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Månadsavgift

Avgift
166 €

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 plan i souterräng
Byggår
2003
Fasad
Puts
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Uppvärmd swimming pool och jacuzzi

Ekonomi

Fastställt
2019

Information

Typ
Villa
Pris
1 395 000 €
Rum
6
Sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
4
Byggyta
323 kvm
Tomtarea
1660 kvm

Avstånd

Hav
1900 m
Shoppingcenter
1600 m
Golfbana
1100 m

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Förslag på andra bostäder