I centrum av Estepona och bara 150 meter från stranden
Nyproduktion
Pris
188 900 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
81 kvm
Terrassyta
10 kvm
Ref
Estepona, Ref 476
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Balkongyta
4 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Planskiss

Planlösning
Floorplan 1 bedroom
Planlösning
Floorplan 2 bedrooms
Planlösning
Floorplan 3 bedrooms

Beskrivning

Beskrivning

Bara 150 meter från stranden och i centrum av Estepona byggs detta projekt med 95 moderna lägenheter med gemensam takterrass och pool, gym med havsutsikt. Närheten till havet innebär att du kan njuta av flera kilometer strand. Bara några meter bort kan du ta ett dopp på El Cristo Playa eller La Rodea Playa, promenera eller träna i välskötta parker och anläggningar som är lämpliga för hela familjen. De moderna och minimalistiska linjerna utmärker detta komplex samt den eleganta arkitekturen. Här har olika utrymmen skapats med omsorg både med finish och materialval av hög kvalitet.

För att perfekt passa varje familj finns det olika typer av bostäder, från de med ett sovrum till de största med tre sovrum. Varje lägenheter har en parkeringsplats i samma byggnad, lättillgänglig från garaget med hiss.
Här har du alla bastjänster bara några minuter från ditt nya hem. Estepona är en stad som erbjuder alla nödvändiga tjänster: daghem, skolor, sjukhus, stormarknader, butiker och idrottscentrum. Tack vare AP-7 och A-7 kommer du att vara väl ansluten till Marbella, Fuengirola och Gibraltar. På bara 50 minuter kan du ta dig till flygplatsen i Malaga eller Gibraltar för nationella och internationella flyg. Det här är ditt hörn av världen!

Förväntat tillträde Q1 2022.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Om det är något som kännetecknar detta projekt är det de rymliga lägenheterna med funktionell distribution som resulterar i bekväma och varma rum med mycket naturligt ljus oavsett årstid.
Du måste bara anpassa varje utrymme till dina personliga preferenser och dekorera med din personliga touch.

Utvald detaljbild

Fakta

Tillträde

2022-01-01

Byggnadssätt

Byggår
2020*

* Tillträde 2022

Avstånd

Strand
150 m
Hav
150 m
Livsmedelsbutik
500 m
Golfbana
3000 m
Sjukhus
2000 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
188 900 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
81 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Balkongyta
4 kvm
Terrass
Ja
Terrassyta
10 kvm

Balkonger och terrasser mellan 4m2 och 12m2

Området

Om området

Estepona kan liknas som Spaniens version av Franska Rivieran.
Det är en stad som ännu inte har påverkats så mycket av turismen, även om det är allt fler som hittar hit för varje år. Den är en stad som fortfarande behållit sin andalusiska charm och som har en stor och bred strand, fin gammal stadskärna och en pittoresk småbåtshamn.
Du finner den traditionella sydspanska miljön här. Det är många bilfria gator och trånga mysiga gränder med vitkalkade hus. Stadskärnan är befriad från stora hotellkomplex.

I Estepona kan du strosa utmed den charmiga gatan Calle Real som kantas med apelsinträd och mängder med butiker och restauranger. Gamla stan är känt för sina blomkrukor som hänger på husväggarna, där varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg.
Estepona har ca 70.000 invånare.

Det kändaste torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man många trevliga restauranger och glassbarer som är perfekta att besöka en varm sommarkväll. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat när man promenerar omkring i Estepona och det är lugnet kombinerat med charmen som attraherar allt fler svenskar till Estepona.

Det tar ca 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder