Ett nytt landmärke i Fuengirola stad

Fuengirola Stad, Fuengirola, Costa del Sol Väster

Fuengirola Centro, Ref 433

Nyproduktion
Frånpris
313 000 €
Antal rum
2
Byggyta
65 kvm
Terrass
Ja
Ref
Fuengirola Centro, Ref 433
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Beskrivning

Beskrivning

Detta är ett extraordinärt bostadskomplex med 116 fantastiska lägenheter och takvåningar, med ett utmärkt läge bara 100 meter från havet, ändå mitt i staden Fuengirola. Lägenheterna kommer i olika storlekar som med 1, 2 eller 3 sovrum, alla med modern och elegant design. Hemmen kommer att kännetecknas av naturligt ljus, öppen planlösning och rymliga vardagsrum, vilket skapar en sömlös koppling mellan inomhus och utomhus. Lägenheterna på markplan kommer att ha stora terrasser och privata trädgårdar.
Föreningen kommer erbjuda en exklusiv service till medlemmarna för att kunna njuta av ett resort-likt boende, de kommer exempelvis ha gastrobar, gym, uppvärmdpool, co-working space mm.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Vänligen kontakta oss för mer information gällande detaljerad specifikation för materialval och aktuella priser.

1 - 3 sovrum och badrum
Byggytor 63,99m² - 214,44m²
Terrasser 17 - 163 m2

3 sovrum från 459.000 €
Penthouse från 1.179.500 €

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
313 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Max antal sovrum
3
Byggyta
65 kvm

Området

Om området

Fuengirola är en av de populäraste turistorterna och svenskarnas favorit på Costa del Sol. Här finner du svenska kyrkan, svensk skola, svensk mataffär, svensk frisör, svenska restauranger etc etc. Om man tar sig till den äldre delen av staden finner man många restauranger och barer samlade runt Plaza de la Constitución. Mitt i byn finner man marinan där det finns båtar i olika storlekar, här har du även en lång strandpromenad att flanera längsmed. Det finns även flera saluhallar där man säljer färsk frukt, kött, grönsaker, kryddor, m.m. och varje vecka hålls två traditionella marknader. Det finns även shoppingcenter i Fuengirola, t.ex. Parque Miramar Shopping Centre, där man hittar 160 olika butiker, barer och restauranger. Bio Parc är en djurpark som ligger central I Fuengirola. Här finns det tropiska djur från Afrika och Asien. Dessa djur finner du i en skapad regnskogsmiljö. Du kan få möta lemurer, gorillor och tigrar. Denna lilla pärla anses som en av de finaste djurparkerna i Europa och är väl värt ett besök. Fuengirola har ca 80.000 invånare.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108