Moderna lägenheter i ett gammalt palats

Malaga Stad, Malaga, Costa del Sol Väster

Málaga Centro, Ref 286

Frånpris
335 000 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Byggyta
61,95 kvm
Terrass
Ja
Ref
Málaga Centro, Ref 286
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Balkong
Ja
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Bilder

patio. 4r0qobbp7rgg9upa - Bjurfors
patio
apt 10. 4r0qobbp7rgg9upa - Bjurfors
apt 10
apt 9. 4r0qobbp7rgg9upa - Bjurfors
apt 9
apt 3. 4r0qobbp7rgg9upa - Bjurfors
apt 3
terraza comunitaria. 4r0qobbp7rgg9upa - Bjurfors
terraza comunitaria
terraza nocturna. 4r0qobbp7rgg9upa - Bjurfors
terraza nocturna

Beskrivning

Beskrivning

Här skall moderna lägenheter få form i ett palats som dateras till 1700-talet. Flera ädla familjer har bott och arbetat i denna fantastiska byggnad.
Det kommer endast att finnas 11 st lägenheter alla med olika layouter, från studios till två sovrum, byggda till högsta standard med särskild uppmärksamhet på detaljer. Byggnadens ädlaste detaljer bevaras intakta, så som den stora uteplatsen, fasadens huvuddrag och även vissa kakellagda ytor och vackra stuckaturer.
Husets gemensamma utrymmen innefattar en uteplats-gård på markplan och en solig takterrass med fantastisk utsikt över staden. Dess centrala läge i stan är oslagbar.

I Malaga kan du uppleva det mesta av stadslivet i kombination med havsbrisen och strandlivet. Hamnen, stranden och den historiska stadens centrum har omvandlats genom åren och erbjuder nu en mångfald av kultur, shopping och underbar andalusisk mat.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Lägenheter med 1 och 2 sovrum
1-2 badrum
Byggyta 61-86 m²

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Lägenhet
Byggår
2020
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Ja

Vissa lägenheter har en uteplats eller franska balkonger
Gemensam takterrass och patio

Tillträde

slutet/end of 2021

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
335 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Max antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
61,95 kvm

Området

Om området

Man kan kalla Malaga för Costa del Sols huvudstad. Det är den näst största staden i provinsen Andalusien efter staden Sevilla och Spaniens 6:te största stad med ca 600.000 invånare. På Malagas flygplats landar man när man vill besöka solkusten, och det går tåg direkt från flygplatsen till centrum vilket tar ca 15 minuter. I Malaga finns anrik historia, museer, en gammal mysig stadskärna, moderna shoppingkvarter och massor av barer och caféer. Den mest kända stranden i Malaga heter Playa de la Malagueta, och är båda fin och lång men flera strandrestauranger. I Malaga tar man sig lättast fram gående. Själva kärnan är det äldsta kvarteret i Malaga där floden Rio Guadalmedina är gränsen åt väster och hamnen åt söder och berget åt öster. Väster om floden ligger tåg- och busstationerna. Mitt i gamla stan ligger den kända gågatan Marquéz de Larios, på denna gata finns många butiker, så som Mango, Massimo Dutti, Desigual m.m. Vidare finner du mängder med restauranger och barer runt de små gränderna i gamla stan. Ett område som blivit ett av de populäraste på senaste år är SoHo Art District, som ligger mellan gamla stan och havet. Soho är ett livligt och kreativt område bestående av alternativkultur och har uppstått till stor del tack vare CAC (Centro de Arte Contemporáneo). Området är fullt av kaféer, restauranger, gallerier och är känt för sin graffiti och gatukonst. Det tar ca 15 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Förslag på andra bostäder