Unikt projekt med unikt läge!
Nyproduktion
Frånpris
434 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
107 kvm
Tomtarea
50 kvm
Pool
Ja
Ref
Cabopino Ref. 629
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
36 kvm
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Video/Bilder

Planskiss

Planlösning
2 bedroom groundfloor
Planlösning
2 bedroom topfloor duplex
Planlösning
3 bedroom topfloor duplex
Planlösning
3 bedroom groundfloor

Beskrivning

Beskrivning

Projektet har ett mycket avundsvärt läge. Inbäddat bland tallarna i Cabopino, erbjuder bostäderna en fantastisk utsikt över det azurblå Medelhavet -den typ av utsikt som du kan sitta och titta på, dag efter dag och aldrig tröttna på dess skönhet. Bortsett från platsen, uppfyller det många andra viktiga önskemål. Bostäderna är moderna och har öppen planlösning. Senaste teknologi och energilösning och en första klass finish. Utomhusområdena är elegant designade och erbjuder den perfekta platsen att koppla av och varva ner, eller om fitness och välbefinnande är din grej är gymmet och spaet stället där du kommer att vara. Detta är ett verkligt unik och exklusivt boende som fungerar perfekt både som ett permanent hem eller som en fritidsbostad.

Det bästa sättet att uppskatta Costa del Sols magnifika klimat och landskap är från ett bekvämt och rymligt hem med öppen planlösning - precis vad du får här. Varje lägenhet drar nytta av stora inomhus- och utomhus ytor. Beroende på bostadens exakta plats inom komplexet får du antingen en lyxig privat trädgård eller en stor takterrass. Alla lägenheter har en cool och modern design. Genom att använda olika nyanser av vitt och överdimensionerade fönster nyttjas det naturliga ljuset maximalt, men ändå utan att kompromissa med din privata yta och privata sfär. Dessa exklusiva lägenheter tillgodoser alla preferenser och krav. Oavsett om ägarna letar efter en fridfull plats att fly till eller vill underhålla sin familj och vänner i fantastiska omgivningar. Här får du allt du kan behöva för att leva den välkända Marbella livsstilen. Varje enhet har 2 parkeringsplatser och förråd! Beräknad tillträde Q4 2021

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

För att säkerställa bästa möjliga levnadsstandard byggs lägenheter och takvåningar enligt högsta specifikation. Toppmoderna funktioner kombineras med senaste generationens teknik - vilket ger bostäderna en exceptionellt lyxig och exklusiv känsla. Både två och tre sovrum finns tillgängliga med terrasser från 36m2 plus 50m2 privat trädgård till penthouse med 2 eller 3 sovrum med takterrasser på över 109m2 inkluderat privat pool. Det finns möjlighet för personliga materialval under byggprocessen, från färgerna på köksenheterna samt golv och badrumsplattor, vilket innebär att du verkligen kan sätta din personliga stämpel på dessa fantastiska lägenheter. Byggherren erbjuder också tjänsten från en Custom Manager för att övervaka och hantera alla mindre modifieringar du kan göra under byggprocessen.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2021*

* Estimated completion Q4 2021

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
36 kvm

möjlighet till privat pool i vissa enheter

Penthousen får 36m2 terrass plus 109m2 takterrass

Tillträde

Estimated completion Q4 2021

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
434 000 €
Våningsplan
0 av 2
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
107 kvm
Tomtarea
50 kvm

Länkar

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder