Nybyggd villa, med bästa adress, redo för inflyttning.

Nueva Andalucía, Marbella, Costa del Sol Väster

Nueva Andalucia, Ref 237

Nyproduktion
eller enligt ök
3 500 000 €
Antal rum
7
Byggyta
641 kvm
Tomtarea
1443 kvm
Terrass
Ja
Ref
Nueva Andalucia, Ref 237
Typ
Villa
Hiss
Ja
Balkong
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Beskrivning

Beskrivning

Nybyggd villa redo för inflyttning. Villan har idag 3 sovrum men kan enkelt modifieras för upp till 6 sovrum efter behov. Entréplan består av stora öppna sociala ytor, med utgång till terrass och poolområde. En trappa upp finner du de tre sovrummen som alla har egna badrum. Stor källare med garage plats för flera bilar, samt möjlighet till gym/vinkällare och flera sovrum om så önskas. Bostaden är belägen på en av de mest exklusiva gatorna i Nueva Andalucia, nära Los Naranjos klubbhus.

Högkvalitativa detaljer gör detta hus till en riktig lyxfastighet. Den privata hissen förbinder samtliga 3 våningsplanen, trägolv i sovrumen, fullt utrustat kök med NEFF apparater, golvvärme i hela huset, öppen spis, luftkonditionering varm och kall, uppvärmd pool, elektriska persienner i sovrumen, säkerhetsglas, alarm, rök och vattendetektorer, hemautomatiseringssystem etc etc.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Tomt

Typ
Villatomt

Byggnadssätt

Byggår
2018

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Information

Typ
Villa
eller enligt ök
3 500 000 €
Hiss
Ja*
Rum
7
Sovrum
3
Max antal sovrum
6
Byggyta
641 kvm
Tomtarea
1443 kvm

* Intern hiss mellan samtliga våningsplan

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden. Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt. Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m. Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Förslag på andra bostäder