Exklusiva lägenheter med fin utsikt över Puerto Banús

Nueva Andalucía, Marbella, Costa del Sol Väster

Nueva Andalucia, Ref 298

Nyproduktion
Frånpris
615 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
90,34 kvm
Pool
Ja
Ref
Nueva Andalucia, Ref 298
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
40 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ditt nya hem. Bostadsprojektet har över 50 rymliga och ljusa lägenheter i nio villor på en bergssida i golfdalen. Det gemensamma klubbhuset, två pooler, spa och gym ligger mitt i bostadsområdet, och den tredje stora poolen ligger längre västerut bland fräscha och grönskande trädgårdar. Klubbhuset är den perfekta platsen att koppla av och njuta av långa eftermiddagar bredvid den inbjudande poolen. I klubbhuset finns även ett spa och gym som erbjuder olika träningsmaskiner såväl som bastu och bubbelpool.

I var och en av de nio villorna ligger fem till sju lägenheter, från 90 m² till 284 m². Flera av lägenheterna med trädgård har privata pooler bland vegetationen. Alla lägenheter har stora, delvis övertäckta terrasser med panoramautsikt över landsbygden och Gibraltar.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Högkvalitativ finish och öppen planlösning. Den noggrant utformade interiören gör att projektet ligger i framkant när det gäller modernt boende. Kakelplattor i varm elfenbensfärg har lagts på golven i kök, badrum, toaletter och tvättrum. Resten av golven är täckta av golvbrädor i snygg vit ek. I kök och badrum används högkvalitativa märken som Gaggenau och Villeroy & Boch för tidlösa lösningar för vardagslivet.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
615 000 €
Våningsplan
0 av 3
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
90,34 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2019*
Fasad
Tegel
Stomme
Betong
Fönster
2-glasfönster

* Beräknad inflyttning, februari 2019

Lansering av Fas II februari 2019

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
40 kvm

Tre gemensamma pooler och spa

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder