Gångavstånd till Puerto Banus och alla bekvämligheter
Renoverad
Pris
439 000 €
Avgift
219 €
Antal rum
3
Antal badrum
1
Byggyta
115 kvm
Ref
Ivy Residence, Ref 423
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 2
Terrassyta
25 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Beskrivning

Beskrivning

Den här duplex-takvåningen ligger i en gated community i hjärtat av Nueva Andalucia. Tack vare sitt hörn läge är lägenheten ljus och har en vacker utsikt över det gemensamma poolområdet, omgivningen och man kan till och med se en glimt av det blå Medelhavet.

På entréplan möts vi av ett kök med tvättstuga, en gästtoalett och vardagsrummet, som enkelt skulle kunna öppnas upp för en öppen planlösning om så skulle önskas. Vardagsrummet leder vidare ut till en rymlig sydväst-vänd terrass, som ligger lugnt, perfekt för att njuta eftermiddagssolen och solnedgången bortanför trädgårdens härliga grönska.

På andra våningen finns två sovrum och ett badrum. Det stora sovrummet har sin egen lilla terrass medan gästrummet har öppen utsikt, där du även kan se en glimt av havet. Badrummet har ett naturligt ljusinsläpp.

Den här lägenheten är ett perfekt semesterhem och en bra investering med möjlighet till uthyrning eftersom hyreslicensen är på plats.

I priset ingår en parkeringsplats och ett förråd i föreningen garage. Inom bara några minuters promenad kan du hitta alla bekvämligheter, den populära Centro Plaza och den berömda Puerto Banús.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Ombyggnad, Renoveringar

Renoverad 2016

Information

Typ
Lägenhet
Pris
439 000 €
Våningsplan
2 av 2
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
115 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd

Månadsavgift

Avgift
219 €

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Penthouse
Byggår
1989
Fasad
Puts
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
25 kvm

Från vardagsrummet kommer man ut till en terrass i sydväst läge, ett av sovrummen har en egen terrass

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden. Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt. Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m. Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Förslag på andra bostäder