En utsökt presenterad villa med 5 sovrum belägen direkt vid Las Brisas golf

Nueva Andalucía, Marbella, Costa del Sol Väster

Nueva Andalucia, Ref 473

Renoverad
Pris
4 995 000 €
Antal rum
7
Antal badrum
5
Ref
Nueva Andalucia, Ref 473
Typ
Villa
Byggyta
505 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

 • Extra kontaktperson

  Patrik Jägmo

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 672 381 929
  Telefon: +34 672 381 929

Video/Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

En utsökt presenterad villa med 5 sovrum, belägen i frontlinjen till en av Marbellas mest prestigefyllda golfbanor och bara några minuter från alla bekvämligheter.
Beläget centralt i lummiga gröna Nueva Andalucia. Villan är en privat oas som blandar naturens lugn med moderna bekvämligheter. Fastigheten ligger i frontlinjen mot Las Brisas golfbana mitt i Marbellas berömda golfområde, och har ett fantastiskt läge bara några minuter från restauranger, barer och olika bekvämligheter.

Villa tar sitt namn från "koppar". Den iögonfallande brända färgen används vackert genom hela fastigheten, i kombination med den varma estetiken i trä för att skapa ett vackert karaktärshem.
Villan har sin egen retreat style känsla; omgiven av typiska andalusiska växter och med utsikt över golfbanan.
Bostaden vetter mot väster, så att du kan njuta av solens värme och de spektakulära solnedgångarna i Marbella.
Golfare kommer att vara i paradiset, tillgång till golfbanan via privat entré till golfbanan via din buggy.
Trädgården har ett stort uteplatsområde med flera mysiga sittplatser och utsikt över olivträd och golfbanan. Poolen går parallellt med bostaden. Ta ett dopp i skymningen och njut av solnedgången över träden.

Fastighetens entré har en vatten feature och uppvuxna växter som inramar gränserna samt ett garage med plats för att parkera två bilar. När du kommer in hälsas du av en vägg av naturlig mossa som sammanlänkar naturen med hemmet.
Ett rymligt vardagsrum med varma injektioner av kopparestetik och trä skapar personlighet. Ett flertal mysiga sittplatser för avkoppling och ett lugnt fåtöljsområde har utsikt över trädgården och ner till golfbanorna.

Ljus flödar in i vardagsrummet tack vare fönster från vägg till tak och den smarta användningen av glas för att dela bostaden i flera områden; en vägg av vin skiljer vardagsrummet från köket och gör att ljuset flödar fastigheten.
Ett domotiksystem ger fullständig kontroll av belysning, golvvärme och luftkonditionering samt Sonos ljudsystem.

Ett generöst kök med stor ö och matplats är det perfekta stället att underhålla gäster. Det exklusiva italienska Snaidero-köket har GAGGENAU-apparater och kombinerar lyx med praktisk användning. Köket har även en champagneskyl som ger en elegant touch. Köket öppnar upp mot en uteplats för uteservering och ett lusthus inramar en sittgrupp och ett välutrustat ytterkök.

På övervåningen är master sviten, med lyxig inredning och koppar element på väggar och tak. Sviten har gott om personlighet och eleganta detaljer samt fantastisk utsikt ut mot golfbanan. Sovrummet har en helt anpassad klädkammare, med eleganta trähyllor och garderober som ger gott om lagringsutrymme.
Badrummet en-suite har borstade armaturer i koppar, eleganta svarta italienska marmorväggar, fristående badkar och dusch. Den perfekta balansen mellan lyx och komfort.

Villan har totalt 5 sovrum, alla med eget badrum. Fyra sovrum ligger på entréplan och var och en är dekorerade för att skapa en varm känsla och personlighet.
Trä i kombination med lyxiga tyger skapar den unika känslan och sovrummen har egna badrum med Gessi Aged Bronze eller kolfärgade kranar för att ge en lyxig finish.

Varje sovrum har en privat uteplats som integrerar interiören med utsidan för att njuta av Marbella-klimatet.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Fem badrum samt en gästtoalett

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
4 995 000 €
Rum
7
Sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
505 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Länkar

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

 • Extra kontaktperson

  Patrik Jägmo

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 672 381 929
  Telefon: +34 672 381 929

Förslag på andra bostäder