Passion för design, kvalitet, komfort och stil.

Nueva Andalucía, Marbella, Costa del Sol Väster

Nueva Andalucia Ref. 480

Nyproduktion
Pris
2 400 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
4
Byggyta
489 kvm
Tomtarea
195 kvm
Pool
Ja
Ref
Nueva Andalucia Ref. 480
Typ
Villa
Hiss
Ja
Terrassyta
228 kvm
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Detta projekt är designat med livsstil i åtanke, en plats för ett bekvämt, lyxigt familjeliv samt elegant, sofistikerad underhållning i en unik vacker miljö. Beläget i ett av de trevligaste områdena i Marbella och omgiven av golfbanor och med utsikt över havet och det berömda berget som kallas La Concha.
Bostäder med specialfunktioner som du inte hittar någon annanstans och som erbjuder den perfekta balansen av raffinerad smak i en säker, 24-timmars privat gated community men ändå nära alla bekvämligheter.
Projektet skiljer sig från resten med en unik design - 11 lyxenheter (villor och parhus) med kärleksfullt utvalda detaljer och de finaste materialen, alltid i harmoni mellan estetik och funktionalitet. Här har vi materialval, detaljer och dekorativa element samt praktiska lösningar som erbjuder något utöver det vanliga.

De tre villorna ligger på den södra sidan av tomten, mot sydost med utsikt över La Concha och den gemensamma poolen. De åtta parhusen ligger mitt på tomten, mot sydväst med utsikt över Afrika och Gibraltar. Rymliga, vackra hem med unika funktioner så som eleganta moderna, inglasade vinkällare, en enastående designfunktion mellan kök och vardagsrum, och fantastiska takterrasser med 8 × 3-meter infinity saltvattenpooler för den ultimata Marbella livsstilen.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

Perfektionism och uppmärksamhet på detaljer kännetecknar konceptet. Arkitektonisk design integrerad med landskapsarkitektur och utformning av inredningen gör dessa vackra moderna hem, eleganta och sofistikerade men ändå också varma och bekväma. Material som trä, keramik och naturlig sten har använts. Ljussättning är alltid viktigt och noggrann planering skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Solbelysta rum, både vinter och sommar (utan överhettning), ger inte bara ett hemtrevligt boende utan kan till och med spara energi i processen. Variation är också viktigt och arkitekten, Rodolfo Amieva Jacobson, har säkerställt att varje rum har olika typ av naturligt ljus genom fönster som följer solens vandring.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2020*

* Nyproduktion

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
228 kvm

8 x 3 meter, saltvatten infinity pool på takterrassen med havsutsikt

Tomt

Privat

Information

Typ
Villa
Pris
2 400 000 €
Hiss
Ja*
Rum
6
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
489 kvm
Tomtarea
195 kvm

* Privathiss

Avstånd

Strand
3000 m
Shoppingcenter
1000 m
Livsmedelsbutik
600 m
Golfbana
2500 m

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder