Exceptionell villa med fyra sovrum i klassisk italiensk stil

Nueva Andalucía, Marbella, Costa del Sol Väster

Nueva Andalucia, Ref 625

Pris
1 875 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
4
Byggyta
442 kvm
Ref
Nueva Andalucia, Ref 625
Typ
Villa
Terrassyta
159 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Beskrivning

Beskrivning

Villa belägen intill Magna Golf med härlig öppen utsikt över Los Naranjos Golfbana och inom gångavstånd till klubbhuset och nära till alla bekvämligheter.
Entréplan består av en elegant hall, ett biorum och tre rymliga sovrum med privata badrum.
En bred italiensk marmortrappa leder till första våningen som består av en stor och ljus öppen planlösning, matsal och fullt utrustat kök. En handmålad kupol och en vacker öppen spis kompletterar den ljusa salongen som har utsikt mot Los Naranjos golfbana.
Det rymliga huvudsovrummet ligger på den här våningen och har badrum i Travertino-marmor samt direkt access till en uppvärmd inomhuspool och spaavdelning.
Dubbla skjutdörrar ger tillgång till den uppvärmda utomhuspoolen med olika vattenfunktioner samt terrasser och lusthus som erbjuder grill och matlagning utomhus. Den välskötta trädgården nås från poolnivån.
Fastighetens översta våning har ett rymligt rum som kan användas som ett extra sovrum med skjutdörrar som öppnar sig mot en mycket rymlig terrass med fantastisk havsutsikt.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 875 000 €
Rum
6
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
442 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
159 kvm

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Förslag på andra bostäder