Tillfälle att köpa i det mest eftertraktade området i Nueva Andalucia!
Renoverad
Pris
1 000 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
3
Byggyta
305 kvm
Tomtarea
1304 kvm
Ref
Los Naranjos Ref. 700
Typ
Villa
Terrassyta
158 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Video/Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Beläget i en mycket lugn återvändsgränd nära Los Naranjos Golf, ett säkert och mycket populärt område omgivet av vackra renoverade villor, välskötta trädgårdar med vacker utsikt över golfbanorna. Här får du närhet till flera kända golfbanor i Nueva Andalucia, internationella skolor och bekvämligheter och bara 10 minuters bilresa från Puerto Banus. Denna villa med 4 sovrum är fördelad på 2 våningar. När du kommer in hälsas du av ett stort vardagsrum med öppen planlösning, med enkel tillgång till terrasserna och den privata poolen. Huset är byggt på en stor tomt på 1.304m2 med enorm potential att göra en liten renovering enligt dina önskemål och därmed skapa ditt drömhus i Marbella. Källaren fungerar som ett garage och förråd för närvarande. Fantastiskt investeringsobjekt på grund av det mycket attraktiva läget.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 000 000 €
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
305 kvm
Tomtarea
1304 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
158 kvm

Länkar

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder