I trädgården hittar du citronträd som ger garnering för din gin och tonic

Nueva Andalucía, Marbella, Costa del Sol Väster

Nueva Andalucia, Ref 752

Renoverad
Pris
3 260 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
4
Byggyta
394 kvm
Tomtarea
1011 kvm
Ref
Nueva Andalucia, Ref 752
Typ
Villa
Terrassyta
230 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Video/Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna villa belägen i hjärtat av Nueva Andalucia.
Villan har totalrenoverats med skräddarsydd inredning och möblering. Renoveringen är gjord med detaljer i fokus, och villan erbjuder bland annat en vacker trädgård, pool och grillplats, nöjesrum och hemmaspa. Allt som behövs för en lyxig livsstil i Marbella.
Belägen nära flera golfbanor och bara några minuters bilresa från bekvämligheter som butiker, restauranger och Puerto Banus.
Villan är omgiven av trädgårdar, där du finner chill-out område med en separat pergola och grillplats. Landskapsarkitekturen är dekorerade med ljus för att skapa en unik atmosfär på kvällarna.
Trädgården är inramad av palmer och det finns en pool med integrerade solstolar för fullständig avkoppling. Speciell belysning i poolen skapar en stjärnhimmel längst ner i poolen, perfekt för ett kvällsbad.
På framsidan av fastigheten finns en innergård med parkering för två bilar. Till höger en noggrant utformad sittgrupp med välskötta växter och trappsteg som leder till örtträdgården och huvudträdgården. Till vänster om parkeringen har du en kort trappa till huvuddörren. I trädgården hittar du citronträd som ger garnering för din gin och tonic.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
3 260 000 €
Rum
6
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
394 kvm
Tomtarea
1011 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
230 kvm

Länkar

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Förslag på andra bostäder