Endast 350 m från stranden!
Reserverad
Pris
349 000 €
Avgift
200 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
90 kvm
Byggyta
108 kvm
Ref
La Gavia, Ref. 267
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Beskrivning

Beskrivning

Denna mellanvåning är en rymlig och ljus hörnlägenhet. Vardagsrum och huvudsovrum leder till en syd orienterad terrass som är delvis täckt och erbjuder trevlig utsikt över den gemensamma trädgården. Gästsovrummet har en egen mindre terrass. Båda sovrummen har badrum en-suite, dessutom finns en gästtoalett i hallen. Det fullt utrustade köket har plats för ett frukostbord och den intilliggande tvättstugan är mycket generös i storlek. Lägenheten ligger i ett gated komplex med vackert poolområde och välskötta trädgårdar, perfekt för avkoppling och solbadande. Du hittar stranden, restauranger, San Pedro centrum inom gångavstånd. Varför inte cykla längs strandpromenaden till Puerto Banús och vidare till Marbella?

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Interiör

2 badrum en-suite + gästtoalett

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Månadsavgift

Avgift/hyra
200 €

IBI/fastighetsskatt 855 €/år
Basura/sophämtning 66 €/år

Byggnadssätt

Byggår
2003
Fasad
Puts
Fönster
2-glasfönster

Information

Typ
Lägenhet
Pris
349 000 €
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
90 kvm
Byggyta
108 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Området

Om området

San Pedro ligger i Marbella kommun och har på senare år blivit väldigt populärt. En drivande faktor har varit byggandet av tunneln under staden vilket fick bort motorvägstrafiken. Man har även byggt en boulevard med lekplatser och barer vilket blivit en populär mötesplats för både lokalbefolkningen och turister. Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús har flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barn. Längs stranden finner man den populära restaurangen Marabierta I början på 2000-talet började ett nytt område i San Pedro växa fram som kallas Nueva Alcantara. Det är hela området mellan havet och boulevarden och där finns ett stort antal nybyggda bostäder, en padeltennis-klubb som heter Nueva Alcantara Padel and Tennis Club, gym och samt den välrenommerade skolan Laude San Pedro International College. Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108