Lyxvillor vid stranden i San Pedro
Nyproduktion
Pris
1 760 000 €
Antal rum
6
Byggyta
290 kvm
Tomtarea
348 kvm
Takterrass
Ja
Ref
San Pedro Alcantara Ref 482
Typ
Villa
Hiss
Ja
Terrassyta
174 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ditt nya hem är en del av en exklusiv gated community med bara 10 individuella lyxvillor designade av högt uppskattade arkitektstudion Gonzalez & Jacobson. Detta privata projekt är beläget mellan det azurblå Medelhavet och den helt nya gågatan i San Pedro Alcantara. Det är den perfekta lösningen för familjer som söker ett hem som bara är några minuter från Marbella och endast 30 minuter från Malaga flygplats.
Vart och ett av de förföriska moderna hemmen har utformats individuellt och unikt med utsökt kvalitet och felfria detaljer. Stora glasväggar från golv till tak tillåter maximalt med naturligt ljus i vardagsrummet, skjutdörrar till altanen förenar interiören med exteriören för ett perfekt utomhusliv. Premiumfinish så som högkvalitativt marmorgolv i hela bostaden och skräddarsydda, lackerade skåp och dörrar ökar känslan av ljus och rymd. Master-sovrummet har lyxigt badrum i marmor med dubbla handfat och klädkammare. Alla 4 sovrum har tillgång till en spektakulär takterrass och en privat pool. Varje hem är välutrustat med ett brett utbud av funktioner utformade för att säkerställa komfort och bekvämlighet, inklusive en stor källare (lämplig för en hemmabio, familjerum, gym eller ett extra sovrum), luftkonditionering, golvvärme, förinstallation för fingeravtrycksstyrd hemteknologi, videotelefon vid ingång, förråd, ett dubbelgarage och en privat hiss från bottenvåningen till takterrassen.
Detta är en möjlighet för dig att uppleva en extraordinär livsstil med diskret lyx, enastående modern arkitektur, ljusa interiörer med största möjliga komfort. Det här är din vita duk var du kan skapa din drömlivsstil!

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2020*

* Tillträde slutet av 2020

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
174 kvm

Privat plungepool på taket samt gemensam pool i föreningen

Tillträde

December 2020

Information

Typ
Villa
Pris
1 760 000 €
Hiss
Ja*
Rum
6
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Byggyta
290 kvm
Tomtarea
348 kvm

* Privat från garaget

Avstånd

Strand
500 m
Hav
500 m
Centrum
500 m
Shoppingcenter
100 m
Livsmedelsbutik
200 m

Området

Om området

San Pedro ligger i Marbella kommun och har på senare år blivit väldigt populärt. En drivande faktor har varit byggandet av tunneln under staden vilket fick bort motorvägstrafiken.
Man har även byggt en boulevard med lekplatser och barer vilket blivit en populär mötesplats för både lokalbefolkningen och turister.
Strandpromenaden mellan San Pedro och Puerto Banús har flera trevliga strandrestauranger, barer, utomhusgym och lekplatser för barn.
Längs stranden finner man den populära restaurangen Marabierta
I början på 2000-talet började ett nytt område i San Pedro växa fram som kallas Nueva Alcantara. Det är hela området mellan havet och boulevarden och där finns ett stort antal nybyggda bostäder, en padeltennis-klubb som heter Nueva Alcantara Padel and Tennis Club, gym och samt den välrenommerade skolan Laude San Pedro International College.

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Förslag på andra bostäder