Här får du lyssna på fågelsång omgiven av naturparken i Sierra de Mijas

Buena Vista, Mijas, Costa del Sol Väster

Buena Vista Ref. 671

Nyproduktion
Frånpris
495 000 €
Antal rum
5
Boarea
140 kvm
Byggyta
252 kvm
Ref
Buena Vista Ref. 671
Typ
Radhus
Terrassyta
134 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Master plan garden homes

Beskrivning

Beskrivning

Detta exklusiva projekt består av 40 radhus och parhus i ett gated komplex omgivet av det spektakulära Sierra de Mijas med stora gemensamma utrymmen: en infinity pool, en chill-out område med en grill, olika grönområden och en paviljong som kommer att erbjuda ett brett utbud av tjänster relaterade till utomhussporter, natur och hälsosamt liv (tjänster som cykelförvaring, information om cykel- och vandringsleder, varuautomater med sportprodukter ... allt du behöver för att programmera en perfekt dag utomhus)

Projektet har utformats som det mest privata och exklusiva projektet för Reserva del Higuerón Resort och kommer att kopplas till Sport Club & Spa och exklusiva Beach Club med en privat transfer service. Fokus har lagts på vikten av att skapa ett boende som skyddar och respekterar naturen och miljön samt främjar livskvalitet och välbefinnande. Den naturliga vegetationen och trädgårdarna som omger är de viktigaste inslagen i projektet, eftersom du bredvid ditt hem får möjlighet att samla olika typer av örter och frukter (avokado, apelsiner, citroner, mandlar etc.) som odlas här naturligt och organiskt för att främja en hälsosam kost.

Med en modern och hemtrevlig design består dessa hus av 3 sovrum och 3 badrum, ett garage och ett extra utrymme där du kan skapa ett extra vardagsrum eller gästrum. Räkna med 252 m2 interiör (140 m2 boyta + 112 m2 garage) och 134 m2 exteriör (terrass + veranda + solarium). Dessutom kommer det med mycket höga kvaliteter utan extra kostnad (Bosch-märkt, italienskt designat kök, golvvärme i de flesta rum etc.) och husen vetter mot sydväst vilket garanterar unika solnedgångar året runt. Levereras i början av 2021

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Information

Typ
Radhus
Frånpris
495 000 €
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Boarea
140 kvm
Byggyta
252 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2020*

* Tillträde Q1 2021

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
134 kvm

Gemensam pool och möjlighet att få som tilläggsval privat pool

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Genevieve Wendelin

  Säljare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska, Tyska och Franska

  :
  Mobil: +34 666 447 334
  Telefon: +34 666 447 334