Modern villa i Cortijo stil med fantastisk utsikt
Renoverad
eller enligt ök
2 495 000 €
Antal rum
14
Antal badrum
6
Byggyta
938 kvm
Tomtarea
2936 kvm
Ref
Mijas, Ref 519
Typ
Villa
Terrassyta
305 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

 • Extra kontaktperson

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Detta är en unik och spektakulär villa med ett perfekt läge och med utsikt över havet och bergen nära Mijas Pueblo strax ovanför Fuengirola.
Ursprungligen var huset en traditionell klassisk spansk Cortijo. Nu har arkitekter och formgivare förvandlat det till att bli ett modernt hem utan att förlora dess ursprungliga charm.
Varje detalj har utvecklats av skandinaviska designers och spanska arkitekter och ingenjörer.
Fastigheten har tre bostäder: huvudhus, pool / gästhus och gym / hus för servicepersonal. Vidare finns ett stort garage och skuggad carport för upp till fem bilar.
Huvudhuset har en vacker historisk hall följt av ett vardagsrum med dubbel takhöjd, halvöppet kök, integrerade terrasser ut mot poolen som har en poolbar. Det finns tre sovrum, ångbad, tvättstuga och två badrum på detta plan. Intill köket har man byggt en vinkällare i den gamla originalsilon.
På första våningen hittar du ytterligare tre stora sovrum, två badrum och en stor studio / kontor, och huvudsovrummet med den gamla silon omgjord till ett stort badrum och klädkammare. Alla rum med vacker utsikt över havet och bergen samt trädgården.
Fastigheten är på alla tänkbara sätt uppdaterad med teknik. Huvudhuset har fjärrstyrt vattenbaserat golvvärmesystem anslutet till solpanelerna och luftkonditionering.
Poolhuset har en terrass, sovrum, vardagsrum och badrum. Gymhuset kan organiseras efter köparens önskan.
Alla tre husen är designade med fönster och dörrar av hög kvalitet, så att du maximerar den vackra utsikten medan bostaden hålls varm på vintern och sval på sommaren.
Trädgården inkluderar flera fruktträd och ett grönsaksområde. Här finns också palmer och flera vilopunkter som erbjuder lugnt och integritet tillsammans med en spektakulär utsikt. Utöver det förväntade så finner du även en petanque bana, utomhus eldstad och poolbar som du simmar till.
Bostaden kombinerar modern och traditionell design på ett unikt sätt, med ett spektakulärt läge, optimal funktionalitet och hög byggkvalitet baserat på skandinavisk standard.
Det är möjligt att köpa upp till 8 000 m2 icke-urbaniserad mark bredvid fastigheten till ett lågt pris. Här kan du göra allt du kan drömma om. Kanske odla egna ekologiska grönsaker, ha några djur, hästar eller kycklingar. Eller kanske bara mer utrymme att njuta.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Ombyggnad, Renoveringar

2020

Information

Typ
Villa
eller enligt ök
2 495 000 €
Rum
14
Sovrum
8
Max antal sovrum
9
Antal badrum
6
Byggyta
938 kvm
Tomtarea
2936 kvm

Avstånd

Hav
4500 m
Centrum
4000 m

Tomt

Möjlighet att förvärva tomten bakom så att man får en total tomt på ca 11.000 m²

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plans villa
Byggår
1970

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
305 kvm

Området

Om området

Mijas är uppdelad i tre olika områden eller stadsdelar kan man säga. Det är Mijas Pueblo som är den delen som ligger uppe i bergen, Las Lagunas som är ett modernt bebyggt bostadsområde och Mijas Costa som är en 12 km lång kustremsa med olika små orter, där La Cala de Mijas ligger i mitten.
Kuststräckan omfattar El Chaparral, La Cala, El Combo, Calahonda och Riviera del Sol.
En av Mijas Costas längsta stränder heter Calahonda och är över 4500 meter lång och 25 meter bred. Stranden ligger alldeles vid staden Calahonda och är därför en väldigt populär strand. Här finns många barer och restauranger. Denna stranden passar väldigt bra för familjer eftersom att det här finns både livliga strandbarer och en del som är mycket lugnare.
La Cala de Mijas är en charmig liten by med alla bekvämligheter. Den går ibland under benämningen boutique-fiskeby. Det finns stor variation av olika restauranger och barer, fina stränder och en mysig strandpromenad.
Gillar man golf så finns många alternativ i närheten, såsom La Cala Golf resort med sina 3 spektakulära 18-håls banor Amerika, Europa och Asien
Vidare så finner du Miraflores Golf, Calanova Golf club, Santana Golf, Mijas Golf och El Chaparral Golf i kommunen.
Mijas har ca 80.000 invånare.

Det tar ca 30 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

 • Extra kontaktperson

  Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska

  :
  Mobil: +34 667816108
  Telefon: +34 667816108