Vacker villa med mycket charm och harmoni

Benissa, Denia

110427S

Pris
649 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
3
Boarea
224 kvm
Tomtarea
973 kvm
Ref
110427S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

Den här fantastiska villan har totalrenoverats och den visar på vacker arkitektur, smak och harmoni. Här infinner sig ett lugn när man kommer in.
Stilen är modern och det är de bästa materialen som använts.
På övervåningen som är husets hjärta finns ett mycket mysigt vardagsrum med underbar utsikt, 3 sovrum, 2 badrum varav ett är ensuite, ett mycket modernt kök som gör matlagningen till ett riktigt nöje samt en tvättstuga och en gästtoalett.
Nedervåningen har en separat gästlägenhet med två sovrum, ett badrum, ett vardagsrum. Här har man också förberett för att installera ett pentry och en mycket bekväm täckt terrass att njuta av dagen.
Det finns en härlig 10 x 4 meter stor infinity pool med direkt utsikt över havet med en rymlig terrass och en trädgård med många fina hörn för skugga eller sol och det finns även möjlighet att ta en promenad runt villan.
Låt oss inte glömma grillplatsen där du kan spendera fantastiska kvällar ute utomhus.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
649 000 €
Rum
6
Sovrum
5
Antal badrum
3
Boarea
224 kvm
Tomtarea
973 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

10 x 4 Infinity-Pool

Avstånd

Strand
900 m
Hav
900 m
Centrum
3000 m
Shoppingcenter
3000 m
Livsmedelsbutik
400 m
Golfbana
2000 m
Flygplats
90000 m
Sjukhus
10000 m

Området

Om området

Benissa är en stad i distriktet Marina Alta och har ca 14 000 invånare. Benissa är bland de äldsta städerna på Costa Blanca med vackert bevarade byggnader från 1700- och 1800-talet. som är smyckade med heraldiska sköldar och har balkonger med smidesjärnsgaller.
Själva namnet Benissa är arabiskt och betyder son till Isa, som förmodligen var en betydande arabstam som befolkade detta område under arabtiden.
Staden ligger lite längre in mot landet men har även en 4 km lång kustremsa, mestadels med små vikar och klipper. Benissa är också omgärdad av höga berg. Staden har formats till det den är idag genom år av iberisk, romersk, arabisk och kristen historia.
Vattnet är kristallklart och är ett paradis för alla som vill snorkla. Andra vattensporter som utövas här är dykning, segling, kajakpaddling och vindsurfing.
Det finns flera trevliga stränder av olika karaktär och de största är La Fustera, Baladrar, Cala Pinet och Cala Llobella.
Landskapet är magnifikt med höga klippiga berg så av naturliga själ är vandring är en annan populär aktivitet och det mest kända berget är Sierra de Bernia som är nästan 1200 meter över havet. Här finns många vandringsleder av olika svårighetsgrad.
Utsikten från Benissa är magisk med underbar utsikt över Penon de Ifach, även kallad Calpeklippan.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148