Fantastisk villa med oslagbar havsutsikt på Cumbre del Sol
Pris
1 049 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
3
Byggyta
192 kvm
Tomtarea
866 kvm
Ref
110443S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Juana Behrendt

  Sales Support

  Språk: Engelska, Spanska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 661 139 884

Beskrivning

Beskrivning

Den här villan är en av de fastigheter där du märker, så snart du kommit in, att allt är av toppkvalitet. Den är nybyggd och ligger i Cumbre del Sol (Benitachell), belägen mellan Moraira och Javea. Villa är mycket rymlig med ultramodern och smakfull design, följt av panoramautsikt över havet och med en fantastisk finish och med möbler som ingår. Den ligger i en exklusiv och lugn urbanisering och har fantastisk panoramautsikt över havet och åt sydost.
Villan är byggd i två plan och här finns 6 rum varav 4 sovrum, 3 badrum och 1 gästtoalett. Varje rum har utsikt över havet, vilket innebär att du vaknar upp till den spanska solen och med underbar utsikt över Medelhavet varje dag.
På bottenvåningen finns huvudbostaden med 3 stora sovrum, 2 badrum (1 badrum ensuite), klädkammare, öppen planlösning mellan kök med köksö, matsal och vardagsrum och en täckt terrass som är ansluten till en yttre terrass där det finns en vacker infinitypool + jacuzzi och en fantastisk grillplats. På nedre våningen finns en gästlägenhet som består 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och terrass.
Villan har golvvärme och kanaliserad luftkonditionering. Dess ytor och material är av högsta kvalitet och har ett oklanderligt utförande av arbetet. Tomten är helt inhägnad, med trädgård, med motoriserade garagedörrar för fordon och med separat dörr för fotgängare.
Villan är en del av ett komplex av exklusiva villor i ett av de bästa bostadsområdena.

Om du uppskattar stil, komfort och kvalitet, rekommenderar vi starkt att du bokar en visning av denna villa så att vi kan visa dig alla detaljer.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 049 000 €
Rum
5
Sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
192 kvm
Tomtarea
866 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
2300 m
Hav
2300 m

Området

Om området

Cumbre del Sol är en unik urbanisering i området Benitachell, byggd längs havet i hjärtat av Costa Blanca Norra, mellan Moraira och Javea. 3,7 miljoner kvadratmeter är indelade i olika bostadsområden med villor, radhus, bungalows och lägenheter med enastående utsikt över havet. I området lever ca 80 000 bofasta familjer och sommartid ökar antalet invånare betydligt.

Närmaste strand är Playa del Moraig, en stenstrand med dramatiska klippor, grottor och en dykklubb. En mycket populär strand med stor parkeringsplats och ett par strandbarer.
Endast 10 minuter bort med bil finns sandstränderna i El Portet och Moraira och den lugnare viken Los Tiestos.

I närliggande Ondara hittar du det stora shoppingcentret La Portas La Marina. Det finns även ett ridcenter. Flera utmärkta golfbanor finns i dess närhet som Javea Golf Club som ligger ungefär tio minuter bort med bil, liksom La Sella Golf Club. Oliva Nova, där 18-hålsbanan designades av Seve Ballesteros, ligger bara en halvtimme bort.

Cumbre del Sol ligger 75 km från Alicante och 32km från Benidorm.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Juana Behrendt

  Sales Support

  Språk: Engelska, Spanska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 661 139 884