Rymligt radhus med havsutsikt och utgång till sandstranden i Las Brisas

Denia N, Denia

110450S

Pris
550 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
3
Byggyta
126 kvm
Tomtarea
126 kvm
Ref
110450S
Typ
Radhus
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

Mycket trevligt, ljust och rymligt radhus i Las Brisas med utsikt över havet, direkt utgång till sandstranden och ligger bredvid alla typer av tjänster och endast 3 km till Denias centrum.
Radhuset har en yta på 126 m2 och innehåller 5 rum varav 4 sovrum och 3 badrum samt en gästtoalett. När vi kommer in i bostaden gör vi det genom en hall som leder oss å ena sidan till ett modernt stängt kök och en tvättstuga och å andra sidan till ett rymligt vardagsrum som leder oss till den härliga terrassen med fantastisk utsikt och den privata trädgården och med tillgång till gemensamma områden.
Tidigare fanns en öppen spis i vardagsrummet och skulle man vilja ha den tillbaka går det snabbt och enkelt att installera den på nytt.
Från matsalen går det en trappa upp till första våningen och här finns 3 sovrum med plats för dubbelsäng och 2 badrum, varav det ena är ensuite.
Master bedroom har en egen trevlig terrass med utsikt över havet och de gemensamma områdena. På andra våningen finns ytterligare ett trevligt och rymligt sovrum med badrum ensuite och terrass med fantastisk havsutsikt.

Bostaden har dubbelglasade PVC-fönster, PVC-fönsterluckor, installation av luftkonditionering (varm och kall) genom kanaler i hela huset, förinstallation av öppen spis, markiser etc. Privat parkeringsplats under en pergola ingår.

Det är en exklusiv urbanisering med endast 11 hus, stor trädgård och pool. Alla med direkt tillgång till sandstranden och bredvid Las Brisas Shopping Center, som har alla typer av tjänster öppna året runt. Alla dessa egenskaper gör denna bostad till en idealisk plats för både semesterboende och vanligt året runt boende.

Detta är en unik möjlighet att komma över en fin bostad i denna åtråvärda urbanisering. Det är inte ofta det kommer ut bostäder som är till salu här.

Fakta

Information

Typ
Radhus
Pris
550 000 €
Rum
5
Sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
126 kvm
Tomtarea
126 kvm

Avstånd

Strand
50 m
Hav
50 m
Pool
10 m
Centrum
3000 m
Livsmedelsbutik
100 m

Byggnadssätt

Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensam pool

Området

Om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.
Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den “Blå Flagg European”en prestigefylld utmärkelse.

På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.

På den södra delen ligger Montgó och Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.
Berget Montgó och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av de spanska världsklass spelarna Seve Ballesteros och José María Olazábal.

Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder

 • Lägenhet

  Denia N, Denia

  Ref
  110408S
  Pris
  595 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  144 kvm
 • Lägenhet

  Denia N, Denia

  Renoverad
  Ref
  110404S
  Pris
  349 000 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Byggyta
  111 kvm
 • Ref
  110405S
  Pris
  339 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  111 kvm
  Tomtarea
  794 kvm