Lyxig takvåning 1 km från centrala Denia

Denia N, Denia

110464

Nyproduktion
Pris
740 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Boarea
119 kvm
Terrassyta
125 kvm
Pool
Ja
Ref
110464
Typ
Lägenhet
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Bilder

. 527rmmdqrqoia11f - Bjurfors
. 527rmmdqrqoia11f - Bjurfors
. 527rmmdqrqoia11f - Bjurfors
. 527rmmdqrqoia11f - Bjurfors
. 527rmmdqrqoia11f - Bjurfors
. 527rmmdqrqoia11f - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Bara 750 meter ut på Las Marinas i Denia hittar vi detta sista lyxiga penthouse med full havsutsikt och på ”badrocksavstånd” till den fina sandstranden.
Den finns endast 2 lägenheter kvar i detta projekt, 1 hörnlägenhet i markplan och den här takvåningen som ligger i mitten i huset. Det finns 3 sovrum på nedre plan med masterbedroom med badrum ensuite samt 2 sovrum som delar ett badrum. Samtliga sovrum har inbyggda garderober med belysning. Alla rum har värme i golven samt individuell styrning av air-condition i taket. En trappa upp har vi entréplan och här hittar vi huvudingången som går rakt in i det välutrustade köket med tvättmaskin och torktumlare inbyggt i ett skåp. Här finns stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt utgång till nedre terrassen med full havsutsikt. På detta plan finns också en gästtoalett. Värme i samtliga golv även här samt air-condition i taket. Terrassen har avrinningsskena för regnvatten samt vattenutkastare för spolning av terrassen. Lampor på väggarna.
En trappa upp från terrassen hittar vi den stora terrassen med jacuzzi samt en färdig pergola för solskydd. Avrinningsskena för regnvatten samt uttag för el och vatten för avspolning av terrassen samt förberedelse för utekök. Helt fri havsutsikt mot Medelhavet. Lampor på väggarna.
Våningen levereras med samtliga vitvaror, lampor i taken, duschväggar, jacuzzi, individuell styrd A/C, värme i alla golv. Förberett för fiber samt larm.
2 garageplatser om totalt 25m2 ingår samt förberett för laddning av elbilar. Förråd om 13m2 ingår. I källaren finns 2 tankar om 12 000 liter vatten för sprinklersystemet för garaget.
Sandstranden är bred och fin och det finns en strandpromenad in till Denia centrum och framför byggnaden ligger en villa så det kommer inte att byggas något mer framför som stör utsikten.
Lägenheten säljs helt utan möbler. Möblerna på bilderna är bara som inspiration.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Driftskostnad (per år)

Samfällighetsavgift 190 Euro/månad

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
125 kvm

Gemensam pool i området. Egen jacuzzi på terrassen

Information

Typ
Lägenhet
Pris
740 000 €
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
119 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2019
Fönster
2-glasfönster

Avstånd

Strand
150 m
Hav
150 m
Centrum
1000 m

Området

Om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.
Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den “Blå Flagg European”en prestigefylld utmärkelse.

På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.

På den södra delen ligger Montgó och Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.
Berget Montgó och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av de spanska världsklass spelarna Seve Ballesteros och José María Olazábal.

Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148