Lyxvilla med imponerande panoramautsikt

Denia S, Denia

110116S

Pris
638 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
3
Boarea
280 kvm
Byggyta
313 kvm
Ref
110116S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
Tomtarea
800 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Beskrivning

Beskrivning

Den här villan som är i mycket bra skick ligger på en privat inhägnad tomt som är 800 m2. Själva villan har en yta på 280 m2 och den är byggd i 2 plan och har 3 sovrum, 3 badrum, 3 lounger, 2 kök, ett vardagsrum, vinterträdgård och en komplett separat lägenhet med separat ingång.
Alla rum är vända mot havet och är varma på vintern tack vare villans uppvärmning som är med olja.
På övre våningen finns ett rymligt vardagsrum med en elegant bar och med ytterligare luftkonditionering. Från detta rum kommer man ut till pool däcket genom ett par glasdörrar där du kan njuta av en fantastisk utsikt över havet (hamnen), staden och bergen.
Den härliga poolen (ca 8 x 4 m) har bekväma nivåskillnader.
Det andra vardagsrummet kännetecknas av sin utsikt över havet och den imponerande öppen spis i marmor erbjuder en mysig atmosfär, särskilt på vintern. Från vardagsrummet har man en underbar utsikt, speciellt på kvällen när det gamla upplysta slottet och de omgivande bergen.
I det angränsande sovrummet kommer du vakna med en underbar utsikt över bukten i Denia. Det andra rummet är också lämpligt som kontor. Ett rymligt badrum och ett fullt utrustat kök finns på den övre våningen. På den nedre våningen finns en rymlig lägenhet med alla bekvämligheter, inklusive vardagsrum, kök, badrum och sovrum med inbyggda garderober.
Det finns också ett skafferi för lagring av vin, tvättstuga, en stor källare och pannrum med oljetankar på 3000 liter. Trädgården är uppvuxen med ett magnifikt olivträd, fruktträd och en petanque bana.
Härifrån har man nära till allt och gångavstånd till staden och stranden!

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
638 000 €
Rum
5
Sovrum
3
Antal badrum
3
Boarea
280 kvm
Byggyta
313 kvm
Tomtarea
800 kvm

Avstånd

Strand
1500 m
Hav
1500 m
Centrum
2500 m
Shoppingcenter
2500 m
Livsmedelsbutik
2000 m
Golfbana
9000 m
Flygplats
90000 m
Sjukhus
7000 m

Byggnadssätt

Byggår
1984

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

8 x 4 m

Området

Om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.
Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den “Blå Flagg European”en prestigefylld utmärkelse.

På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.

På den södra delen ligger Montgó och Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.
Berget Montgó och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av de spanska världsklass spelarna Seve Ballesteros och José María Olazábal.

Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marc Morissette

  Franchisee

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 693 015 222
  Telefon: +34 965 328 546

Förslag på andra bostäder

 • Ref
  110199S
  Pris
  650 000 €
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  324 kvm
  Tomtarea
  1737 kvm