Fantastisk villa med härlig utsikt över hav, berg och dal

Denia S, Denia

110460S

Pris
1 250 000 €
Antal rum
7
Antal badrum
3
Byggyta
647 kvm
Tomtarea
1827 kvm
Ref
110460S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Bilder

. 52740cfiqj03ikf9 - Bjurfors
. 52740cfiqj03ikf9 - Bjurfors
. 52740cfiqj03ikf9 - Bjurfors
. 52740cfiqj03ikf9 - Bjurfors
. 52740cfiqj03ikf9 - Bjurfors
. 52740cfiqj03ikf9 - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

I området Santa Lucia och i slutet på en återvändsgata ligger denna fantastiska villa med makalös utsikt! När du är framför den vackra entrén inser du nog ännu inte vad du kommer att hitta.
Villan är i Toskansk stil vilket är typiskt för detta området och som man också kan se i varje detalj i huset. Villan är byggd i 2 plan i de bästa materialen och allt är mycket väl underhållet.
Hallen i de mjuka färgerna ger villan ett rymligt intryck och planritningen är praktisk.
Till vänster ligger det välutrustade köket med utsikt över trädgård med pool och mittemot köket ligger den rymliga loungen där man kan sitta med familj och vänner och äta en god middag och till höger ligger sovavdelningen. De tre sovrummen har snygga badrum och rymliga garderober och varje rum har sin egen specialfunktion. Det ena ser ut över Medelhavet från sängen, och den andra har en privat terrass där du kan äta frukost i lugn och ro.
Om man har familj och vänner på besök så finns ett trevligt boende på bottenvåningen med en rymlig lounge med angränsande stort kök, bodega och ett biljardrum med en trevlig atmosfär. Tre sovrum, ett badrum och en gästtoalett finns till deras förfogande. Villan har också bl.a. bastu, jacuzzi, förråd, tvättstugor, separata ingångar och mycket mer.

Uteköket med en stor markis över och kristallklart vattnet i poolen där man kan njuta av en uppfriskande simtur. En härlig hängmatta i skuggan av ett olivträd och en palm där man t.ex. kan ha en skön siesta, färgglada växter och gröna gräsmattor spridda runt huset ger en privat atmosfär där det finns mycket att göra för alla.

Hela fastigheten har tillgång till trädgården och poolen med en unik utsikt över havet. Fastigheten har centralvärme i hela huset, luftkonditionering både kyla och värme, garage med dubbeldörrar, parkering för flera bilar, automatisk bevattning, trevligt BBQ område vid poolen.
Fastigheten är mycket privat, lugn, solig och nära till Denia centrum och havet.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 250 000 €
Rum
7
Sovrum
6
Antal badrum
3
Byggyta
647 kvm
Tomtarea
1827 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
2000 m
Hav
2000 m

Området

Om området

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia på norra Costa Blanca och kallas också för Marina Alta. Denia är också huvudstaden i Marina Alta och har ca 45 000 invånare vintertid. Under sommartid så femdubblas invånarantalet och ligger runt 200 000 personer.
Breda sandstränder och vackra steniga vikar kännetecknar Denia och år efter år tilldelats den “Blå Flagg European”en prestigefylld utmärkelse.

På den norra delen ligger Las Marinas med 15 km sandstrand och hit kommer många som vill vindsurfa medan det på den södra delen finns fler steniga stränder och vikar.

På den södra delen ligger Montgó och Las Rotas med de närliggande Marine Reserve i Cape San Antonio är ett paradis för dykare och snorklare.
Berget Montgó och naturreservatet ligger på södra sidan av staden och tillsammans med stränderna utgör de en del av områdets största dragningskraft samt närheten till Balearerna.
Montgo har en höjd på 760 meter över havet och lockar många till området. 1987 blev det naturreservat på grund av dess flora och fauna. Olika bosättningar har hittats där från iberierna, romarna och araberna och när området blev erövrat av de kristna blev det ett län. Denia har ett arkeologiskt museum som bevarar resterna av dessa kulturer. Det har också ett intressant etnologiskt museum med kläder och kostymer från borgarklassen och arbetarna från dessa tider. Det finns också ett leksaksmuseum, med leksaker av trä, vilket var mycket uppskattat i dessa dagar.
Denia har fem närliggande 18-håls golfbanor utformade, bland annat av de spanska världsklass spelarna Seve Ballesteros och José María Olazábal.

Med en medeltemperatur på 19 grader och med över 300 soldagar om året har Denia med sina grannbyar ett rykte om att vara en av världens hälsosammaste platser, ett rykte som bekräftats av the World Health Organization.

I Denia finns många fina restauranger, en med tre Michelinstjärnor och massor av tapasbarer för alla smaker. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO och här finns över 300 restauranger som serverar deras specialiteter som t.ex. den berömda rödräkan eller den exceptionella "arròs a banda", eller andra kulinariska specialiteter som blandar tradition och kvalitet som "espencat" (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök). " (grillade grönsaker: peppar, tomat, aubergine, lök),

Vill man hälsa på grannöarna Mallorca, Ibiza eller Formentera så går det färjor dit dagligen.

Denia är en mycket vacker stad som lever året om.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148