Härlig finca med karaktär och pool i Orba

Orba, Denia

Orba

Prissänkt
Pris
265 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
2
Byggyta
121 kvm
Tomtarea
831 kvm
Ref
110217S
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

Här finns möjlighet att köpa en fin finca med 4 sovrum i Orba med ca 100 meter till barer och restauranger och en kort promenad till centrum.
Denna fastighet med härlig spanska karaktär har stora trädörrar som leder direkt in i huset till nedre våningen som består av en separat matplats, vardagsrum med autentisk öppen spis, separat kök och duschrum. Det finns ytterligare ett rum som nu används som en studio men har tidigare använts som en fjärde sovrum. En trappa upp finns 3 sovrum och 1 badrum. Det finns varm och kall luftkonditionering i loungen, i två av sovrummen och ett sovrum på övre plan. Utanför finns en täckt terrass, en pool och ett lusthus / täckt terrass vid området nära poolen och det finns också ett par attraktiva sittplatser i trädgården. Det finns parkering för 2 bilar med en stor metall dubbelgrind som leder till bakre trädgården och poolen.
Denna fastighet har en härlig charm och karaktär och en bra prisnivå som kan jämföras med andra fastigheter med 3 sovrum.
Den här trevliga finca kommer mer till sin rätt i verkligheten så kontakta oss för en visning och för mer information.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
265 000 €
Rum
5
Sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
121 kvm
Tomtarea
831 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Privat pool 10 x 5 meter

Området

Om området

Orba är en liten trevlig spansk by som ligger i inlandet ca 18 km från Denia i ett dramatiskt bergslandskap och en stor bördig dal med mandel-, oliv- och citruslundar.
Avståndet hit är i stort sett detsamma både från Alicante flygplats (107 km) och Valencias flygplats (120 km) vilket gör det lättillgängligt från båda.
Orbadalen har en historia långt tillbaka i tiden och man har hittat grottfynd som daterats 50 000 år bakåt i tiden.
I Orba finns alla de faciliteter som behövs för det dagliga livet, 4 banker med bankomater, ett sjukhus och ett antal stormarknader. Det finns gott om underbara lokala spanska restauranger och barer i Orba. Orba är i stor utsträckning orört av turismen och har kvar sin spanska identitet och är idealiskt för den som fått smak för det spanska traditionella livet men ändå med närhet till internationella orter som Denia, Javea eller Moraira för att nämna några. Kusten ligger endast en kort bilresa bort på ca 15 minuter. Här i Orba finns mycket vackra byggnader. Rådhuset ligger intill kulturcentrumet och kyrkan i hjärtat av staden Plaza D'Espanga och är omgivet av kaféer och barer.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder

 • Villa

  Orba, Denia

  Ref
  110416S
  Pris
  310 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  180 kvm
  Tomtarea
  1542 kvm