Hoppa till innehåll
. Alaró - Bjurfors

Nyrenoverat Townhouse med pool i Alaró

  • 1 100 000 €

Alaro, Centralt

Alaró

Pris:
1 100 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
4
Byggyta:
300 kvm
Ref:
1357
Typ:
Radhus
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Nyrenoverat Townhouse med pool i Alaró

Beskrivning

Detta är ett fantastiskt Townhouse beläget i den pittoreska bergsbyn Alaró. Bostaden har renoverats i en modern och skandinavisk stil och erbjuder privat pool, garage och spektakulär utsikt över bergen.

Huset har 3 stora sovrum med 3 badrum en-suite samt ett mysigt vardagsrum med öppen spis och utgång till terrassen. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa material och vitvaror och matplatsen är rymlig och har access till den härliga uteplatsen med privat pool.

Ytterligare information: golvvärme, air condition, garage

Letar du efter en egen oas i en av Mallorcas populäraste byar så är detta ett hus för dig – kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Mäklare

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
1 100 000 €
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
4
Byggyta
300 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Alaro

Att bo i Alaró

Den lilla byn Alaró är otroligt populär bland vandrare och cyklister som vallfärdar till detta område. Hit åker man inte för att sola och bada, så våren och hösten är den bästa tiden. Staden är omringad av andra små byar, gröna dalar och bergstoppar. Om du har tänkt åka hit är det bra att boka en hyrbil med en gång. Då tar du dig lätt hit från flygplatsen och kan utforska området under resten av resan. Byn Alaró ligger på knappt 20 minuters biltur från Palma. Här finns det ett antal vingårdar värda ett besök.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Alaró? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren