Hoppa till innehåll
. Bonanova - Bjurfors

Modern villa med havsutsikt i Bonanova

  • 401 kvm
  • 1 750 000 €

La Bonanova, Palma de Mallorca

Bonanova

Pris:
1 750 000 €
Antal sovrum:
4-5
Antal badrum:
3
Byggyta:
418 kvm
Tomtarea:
572 kvm
Ref:
1420
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Modern villa med havsutsikt i Bonanova

Beskrivning

Denna moderna villa har ett enastående läge i det eftertraktade området Bonanova i Palma. Villan som ligger på en höjd har en stilren design med stora fönsterpartier, fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över havet. Det imponerande vardagsrummet med dubbel takhöjd har tillgång till en terrass där trappor ner till trädgården och poolen. Köket ligger intill vardagsrummet och det finns möjlighet att ta ner väggen för att få en öppen planlösning. Det finns ett sovrum på detta plan och ytterligare 4 sovrum en trappa upp. På bottenvåningen i byggnaden, finns gott om plats för att göra ett gym, bastu eller något liknande. Bostaden är utrustad med golvvärme och har två parkeringsplatser.

Detta är en spektakulär villa i ett lugnt område nära Palma - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Mäklare

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
1 750 000 €
Antal sovrum
4
Max antal sovrum
5
Antal badrum
3
Boarea
401 kvm
Byggyta
418 kvm
Tomtarea
572 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2006

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om La Bonanova

Att bo i La Bonanova

Bonanova är ett mycket lugnt, lummigt och eftertraktat bostadsområde i Palmas västra kant. Här ligger huvudsakligen eleganta villor med inhägnade trädgårdar samt ett par exklusiva hotell. Atmosfären är lugn och idyllisk och här finns ingen genomfartstrafik.

Området som angränsar till Bellverparken är känt för sina olika prestigefyllda internationella skolor. Eftersom Bonanova ligger högt så har man fantastisk utsikt över Palma, hamnen och havet. Shoppingcenter Porto Pí med en massa butiker, restauranger, biografer, spelhall, gym och det rymmer också öns kasino, ligger bara några minuter bort och tack vare goda kommunala busslinjer tar man sig till centrum av Palma på 15 minuter.

Karta

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren