Hoppa till innehåll
. Palmanova - Bjurfors

Exceptionellt Penthouse med stora terrasser nära stranden i Palmanova

  • 1 100 000 €

Palma Nova, Sydväst

Palmanova

Pris:
1 100 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
100 kvm
Ref:
1426
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
140 kvm
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

Exceptionellt Penthouse med stora terrasser nära stranden i Palmanova

Beskrivning

Fantastisk nyproduktion av ett bostadskomplex med totalt 37 st exklusiva lägenheter med ett utmärkt strandnära läge i den idylliska orten Palmanova, bara någon minuts promenad från den vackra sandstranden Son Mathias.

Projektet stod inflyttningsklart i början av 2021 och har en genomgående mycket hög standard med stora ytor för socialt umgänge. Lägenheten är en takvåning med en byggyta på 100 m² med härliga utomhusmiljöer i form av två separata terrasser med en total yta på 140 m². Alla 3 sovrummen har direktaccess till terrassen samt platsbyggda garderober och master bedroom har badrum en suite. I bostaden finns ett modernt, separat kök som är utrustat med kvalitetsmärket Whirlpool (ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, kylskåp och frys). Parkeringsplats i samma byggnad ingår i priset. Lägenheten säljs möblerad samt att man kan lägga till ett konstpaket, där köparen kan välja vad man vill behålla och inte.

Vill du ha ett exklusivt hem med närhet till stranden så är detta någonting för Dig - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Mäklare

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
140 kvm

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 100 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
100 kvm

Om Palma Nova

Om området

PalmaNova, En levande turistort som ligger ca. 15 km. sydväst om Palma. Här finns tre fantastiskt fina välskötta och breda sandstränder med ljus finkornig sand som ligger skyddade i bukter omgivna av pinjeklädda kullar. Och på rad längs strandpromenaden ligger trevliga kaféer, restauranger, modebutiker och hotel. För den som tycker om golf är PalmaNova perfekt med golfbanorna Poniente, Santa Ponsa och Bendinat, för att nämna några, i närområdet.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder