Hoppa till innehåll
. 54iiqmsqr670o72e - Bjurfors

Nyrenoverad dröm i La Quinta

  • Renoverad
  • 4 rum
  • 529 000 €

La Quinta, Benahavis

Eagles Village, Ref 722

Pris:
529 000 €
Avgift:
255 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
3
Byggyta:
121 kvm
Ref:
Eagles Village, Ref 722
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
1 av 2
Terrassyta:
27 kvm
Pool:
Ja

Nyrenoverad dröm i La Quinta

Nyrenoverad dröm i La Quinta

Beskrivning

Fantastisk, nyrenoverad duplex lägenhet belägen i den prestigefyllda området La Quinta.

Den vackra Skandinavisk / bohemisk interiören skapar en varm atmosfär och med en golfbana på tröskeln och bekvämligheter bara några få några steg bort är det det perfekta hemmet!

Nyrenoverad och redo att flytta in, erbjuder denna lägenhet dig gott om dagsljus och en elegant inredning. Den öppna vardagsrummet ger dig direkt tillgång till en terrass i västläge vilket är det perfekta stället att tillbringa kvalitetstid med din familj och vänner.

Denna lägenhet erbjuder dig tre sovrum, alla med en bra storlek. Det stora sovrummet är en vackert öppet utrymme med eget badkar och en egen stor terrass med utomhus dusch, därifrån kan du också komma in i poolen i urbaniseringen, som bara är ett fåtal steg bort. De andra två sovrummen har också en mindre terrass där du kan koppla av och njut av ditt morgonkaffe.

Föreningen är välskött och trädgården frodig och grön. I föreningen finns både en pool för vuxna och en för barn.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Månadsavgift

Avgift/hyra
255 €

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
27 kvm

Information

Typ
Lägenhet
Pris
529 000 €
Våningsplan
1 av 2
Rum
4
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
121 kvm

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger 7 km och drygt 10 minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har ca 7.500 invånare.
Benahavís är en till ytan stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen men banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar ca 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Karta

Eagles Village, Ref 722

Eagles Village, Ref 722

Benahavis

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder