Hoppa till innehåll
. 51i308r7te7p9a2d - Bjurfors

Ett unikt projekt med lyxbostäder som kommer att förändra Malagas stadsbild.

  • 2 rum
  • 430 000 €

Malaga stad, Malaga

Malaga, Ref 499

Frånpris:
430 000 €
Antal rum:
2
Antal sovrum:
1-4
Byggyta:
62 kvm
Ref:
Malaga, Ref 499
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
5 av 21
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Ett unikt projekt med lyxbostäder som kommer att förändra Malagas stadsbild.

Lyxbostäder vid stranden

Beskrivning

Projektet kombinerar ljus och färg i perfekt harmoni med Medelhavet. På grund av det fantastiska läget vid stranden i Malaga så får alla lägenheter havsutsikt och är perfekt belägna med enkel access till centrum, flygplatsen, motorvägen och en mängd faciliteter för att njuta av det andalusiska livet.
Allt detta bara några steg bort från havet.
Projektet erbjuder rymliga och ljusa bostäder, förstklassiga och exklusiva material, allt kopplat till ett unikt all-service koncept som kommer inkludera gym, SPA, lekrum, poolbar, takterrass med pool, co-working och mer.

Kontakta oss idag för mer information.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Mäklare

Anmäl intresse

Film

Video

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
430 000 €
Våningsplan
5 av 21
Hiss
Ja
Rum
2
Antal sovrum
1
Max antal sovrum
4
Byggyta
62 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2023

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Flera pooler, utöver detta finns spa, gym, biorum och lekrum för barn.

Terrasser från 20 till 178 m2

Om Malaga stad

Om området

Man kan kalla Malaga för Costa del Sols huvudstad. Det är den näst största staden i provinsen Andalusien efter staden Sevilla och Spaniens 6:te största stad med ca 600.000 invånare. På Malagas flygplats landar man när man vill besöka solkusten, och det går tåg direkt från flygplatsen till centrum vilket tar ca 15 minuter. I Malaga finns anrik historia, museer, en gammal mysig stadskärna, moderna shoppingkvarter och massor av barer och caféer.

Den mest kända stranden i Malaga heter Playa de la Malagueta, och är båda fin och lång men flera strandrestauranger.

I Malaga tar man sig lättast fram gående. Själva kärnan är det äldsta kvarteret i Malaga där floden Rio Guadalmedina är gränsen åt väster och hamnen åt söder och berget åt öster. Väster om floden ligger tåg- och busstationerna. Mitt i gamla stan ligger den kända gågatan Marquéz de Larios, på denna gata finns många butiker, så som Mango, Massimo Dutti, Desigual m.m. Vidare finner du mängder med restauranger och barer runt de små gränderna i gamla stan.

Ett område som blivit ett av de populäraste på senaste år är SoHo Art District, som ligger mellan gamla stan och havet. Soho är ett livligt och kreativt område bestående av alternativkultur och har uppstått till stor del tack vare CAC (Centro de Arte Contemporáneo). Området är fullt av kaféer, restauranger, gallerier och är känt för sin graffiti och gatukonst.

Det tar ca 15 minuter med bil till Malagas flygplats.

Karta

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder