Hoppa till innehåll
. 55h31n2pt6magotd - Bjurfors

Marbella Mansion

  • 7 rum
  • 11 000 000 €

Marbella Öst, Marbella

Marbella Mansion, Ref 792

Pris:
11 000 000 €
Antal rum:
7
Antal sovrum:
6
Antal badrum:
6
Byggyta:
1190 kvm
Tomtarea:
4037 kvm
Ref:
Marbella Mansion, Ref 792
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Marbella Mansion

Majestätisk herrgård med utsikt över Medelhavet i Hacienda Las Chapas, Marbella.

Beskrivning

Denna majestätiska herrgård ligger lugnt och fridfullt med utsikt över Medelhavet, Afrikas kust och La Concha-berget i Hacienda Las Chapas, Marbella.
Du finner klassisk elegans och lyx, designad med utsökta kvalitetsmaterial.
Herrgården har ett hamambad, bastu, gym och en separat gästlägenhet samt en välskött trädgård med marockanska apelsiner, avokado, mango och citronträd.
I trädgården finner du även stora uppvärmda poolen med fantastisk panoramautsikt över kusten.
Denna unikt designade bostad erbjuder ett unikt och lyxigt medelhavsboende i Marbella.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Mäklare

Film

Video

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
11 000 000 €
Rum
7
Antal sovrum
6
Max antal sovrum
6
Antal badrum
6
Byggyta
1190 kvm
Tomtarea
4037 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2014

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Marbella

Att bo i Marbella

Marbella ligger ungefär 6 mil väster om Malaga och är solkustens lyxigaste och exklusivaste destination.

Marbella stäcker sig från Cabopino i öster till Guadalmina i väster och inkluderar även kända områden såsom Puerto Banús och Nueva Andalucia. Här bor det ungefär 150 000 invånare.

Det finns sammanlagt 20 kilometer sandstrand i kommunen Marbella. En av stränderna är Playa Nagüeles som ligger vid Golden Mile. Här ligger de exklusivaste hotellen, finaste restaurangerna och är en favorit bland Europas elit. Stranden är fin och gyllene och börjar vid Puente Romano Hotell fram till Marbella Club Hotell. Vid Puente Romano finner man restauranger som BiBo, Dani Garcia och Monkey Club samt nattklubben La Suite.

Något som lockar många besökare är gamla stan i Marbella så kallad Marbella Casco Antiguo. Där kan man strosa i de mysiga trånga gränderna och de små torgen. Husen är vitkalkade och väl bevarade med gatunamn. Den naturliga samlingsplatsen är Plaza de los Naranjos (apelsintorget) som är från år 1485. På detta torg finner man även Marbellas stadshus som byggdes redan 1568. Runt hörnet från torget finner man även resterna av den gamla stadsmuren.

Man väljer Marbella av många orsaker, vissa attraheras av de fina stränderna, andra av de utmärkta golfbanorna eller det stora utbud gällande restauranger, beachklubbar och nattliv som centreras kring Marbella.

Det finns även shoppingcenter i Marbella, t.ex. La Cañada Shopping Centre, där man hittar 180 olika butiker, barer och restauranger.

Det tar cirka 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Marbella? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Karta

Marbella Mansion, Ref 792

Marbella Mansion, Ref 792

Marbella

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren