Hoppa till innehåll
. 526qlb1iuin0c4gv - Bjurfors

Enastående möjlighet att köpa en vacker sydväst orienterad villa, belägen i Aloha

  • 1 750 000 €

Nueva Andalucía, Marbella

Nueva Andalucia, Ref 569

Pris:
1 750 000 €
Antal sovrum:
5
Antal badrum:
4
Byggyta:
346 kvm
Tomtarea:
1367 kvm
Ref:
Nueva Andalucia, Ref 569
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Enastående möjlighet att köpa en vacker sydväst orienterad villa, belägen i Aloha

Enastående möjlighet att köpa en vacker sydväst orienterad villa, belägen i urb. Aloha Golf, några steg massor av bekvämligheter och restauranger.

Beskrivning

Enastående möjlighet att köpa en vacker sydväst orienterad villa, belägen i urb. Aloha Golf, några steg från Aloha Gardens som erbjuder massor av bekvämligheter såsom butiker, restauranger, kaféer etc.
Detta mycket väletablerade bostadsområde ligger i hjärtat av Golfdalen i Marbella och Nueva Andalucia, omgiven av flera världskända golfbanor. Puerto Banus ligger inom 5 minuters bilavstånd, liksom Aloha College, en referenspunkt för alla expats och erkänd som en av de bästa internationella skolorna i Marbella.
Så snart du kommer in i fastigheten fångar det gröna andalusiska landskapet besökarens öga. Generösa terrasser vetter mot en tropisk välskött trädgård med en central stor pool. En idealisk miljö för underhållning tillsammans med familj och vänner, med en känsla av att du är mitt i sagan Tusen och en natt på grund av dess orientaliska dekoration.
Bostaden innehåller generösa rum och utrymmen fördelade på två nivåer. Dess stora vardagsrum med öppen spis och matsalen är perfekt ansluten till uteplatsen och det moderna fullt utrustade köket. Separat tvättstuga. På entréplan finner du även ett sovrum med privat badrum tillsammans med två andra sovrum som delar badrum och ytterligare ett gästsovrum.
På den övre våningen finner du ännu ett sovrum med eget badrum, med tillgång till en terrass med panoramautsikt.
Kontakta oss för att begära en privat visning.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
1 750 000 €
Antal sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
4
Byggyta
346 kvm
Tomtarea
1367 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1986

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Nueva Andalucía

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.

Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.

Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.

Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Karta

Nueva Andalucia, Ref 569

Nueva Andalucia, Ref 569

Marbella

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Liknande bostäder