Hoppa till innehåll

Penthouse i Nueva Andalucia

  • 3 rum
  • 499 000 €

Nueva Andalucía, Marbella

1737

Prissänkt:
499 000 €
Avgift:
70 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
3
Byggyta:
133 kvm
Ref:
1737
Typ:
Lägenhet
Terrassyta:
37 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Mari Melander

Säljare/Intagare

Kontakta mig

Marbella
Mari Melander

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Penthouse i Nueva Andalucia

Penthouse i populär förening i Nueva Andalucia

Beskrivning

Välkommen till detta penthouse i två plan, tillgänglig i den eftertraktade Nueva Andalucia Marbella. Denna skandinaviskinspirerade takvåning i 2 plan ligger i hjärtat av Nueva Andalucía, i det eftertraktade El Dorado. Med två generöst tilltagna sovrum, moderna badrum, en gästtoalett och ett kök med öppen planlösning. Interiören omfamnar en minimalistisk estetik och visar upp en harmonisk blandning av natursten, trä och ett överflöd av solljus som strömmar in genom fönstren. Med de fyra vidsträckta terrasserna kan du njuta av utsikt över poolen, bergen och havet, och sola dig i soldränkta stunder från gryning till skymning. Oklanderligt renoverad med förstklassiga material, denna takvåning symboliserar ett nyckelfärdigt hem, och erbjuder en idealisk tillflyktsort för husägare eller en lukrativ investeringsmöjlighet för kräsna individer. Beläget i ett gated community, Dessutom garanterar fastighetens läge bekväm närhet till en myriad av bekvämligheter som Mercadona, restauranger, Centro Plaza och berömda Puerto Banus.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Ombyggnad, Renoveringar

Renoverad

Information

Typ
Lägenhet
Prissänkt
499 000 €
Våningsplan
0
Rum
3
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
3
Byggyta
133 kvm

Månadsavgift

Avgift/hyra
70 €

Byggnadssätt

Byggår
1993

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
37 kvm

Om Nueva Andalucía

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.

Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.

Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.

Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder