Hoppa till innehåll

Renoverad historisk finca i utkanten av Lloseta

  • 3 200 000 €

Binissalem, Centralt

Lloseta

Pris:
3 200 000 €
Antal sovrum:
8
Byggyta:
750 kvm
Tomtarea:
6 000 kvm
Ref:
1631
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Renoverad historisk finca i utkanten av Lloseta

Lyx, lugn och stil beskriver denna unika fastighet

Beskrivning

Helrenoverat gammalt hus med anor från 1500-talet, beläget i utkanten av en liten by, inbäddat mot foten av Tramuntana-bergen mitt på Mallorca. Det är gångavstånd till centrum av byn och med enkel och snabb tillgång till motorvägen som tar dig till Palma på bara 30 minuter.

Fastigheten, som har blivit omsorgsfullt restaurerad och har bevarat många traditionella detaljer, det finns flera vardagsrum med högt i tak, kök, matplats, 8 sovrum med badrum, förråd, kontor, en yogastudio. Vacker innergård och charmiga välskötta medelhavsträdgårdar med fruktträdgård som bidrar till den lyxiga känslan av denna fastighet. Utöver detta finns en stor pool och parkeringsplats för flera fordon.

Lämplig för ett lyxigt privat hem, eller för att driva som ett litet boutiquehotell, Bed & Breakfast, yoga retreats, etc.

Detta är en fantastisk investeringsmöjlighet då fastigheten har hotelllicens - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
3 200 000 €
Antal sovrum
8
Byggyta
750 kvm
Tomtarea
6 000 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Centralt

Att bo på centrala Mallorca

Den centrala delen av Mallorca är känd för sina herrgårdar, lantgods och fincas. Mest populära platser är: Santa Maria, Binissalem, Alaró, Santa Eugenia, Sineu, Selva och Bunyola.

Mitten av ön, också känd som Es Pla – "Slätten" – är en lång sträcka av fält som sträcker sig från foten av Tramuntanabergen i väster till Llevantbergen i öster. Området är mest plan landsbygd med fält med mandelträd och johannesbrödträd, terrasser med träd och betande boskap. Det är lämpligt för dem som vill ha ett traditionellt, mallorkinskt liv och inte alltför långt bort från Palma, som ligger på ungefär 20 minuter med bil.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i centrala Mallorca? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy