Hoppa till innehåll

Charmig finca med turistlicens i Portol

  • 2 400 000 €

Santa Maria, Centralt

Portol

Pris:
2 400 000 €
Antal sovrum:
10
Antal badrum:
9
Byggyta:
870 kvm
Tomtarea:
4 000 kvm
Ref:
1630
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Charmig finca med turistlicens i Portol

Beskrivning

Denna härliga finca har ett fantastiskt lugnt läge y utkanten av byn Portol, endast 15 minuter från Palma. Fastigheten har en total byggyta på ca. 870m2 och består av tre separata bostäder;
Huvudhuset är fördelat på tre våningar och har 6 sovrum, 6 badrum, 4 av dem en suite, ett stort kök, matsal, vardagsrum. Det stora sovrummet ligger på tredje våningen och har fantastisk utsikt hela vägen till Palmabukten och Tramuntana bergen. Det andra huset har 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum/matsal och kök.
Det tredje huset har 3 sovrum, ett badrum, kök. Husen är byggda runt en mysig innergård med trädgård, pool, täckta terrasser, matplats och en liten damm.
I fastigheten finns flera utrymmen perfekta för anordna tex. yogaretreat eller använda som ateljé.
Ytterligare information: A/C, oljeuppvärmning, öppen spis, garage, parkeringsplats. Fastigheten har elnät och är ansluten till kommunalt vatten.
Detta är en fantastisk investeringsmöjlighet då fastigheten har semesteruthyrningslicens ETV - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
2 400 000 €
Antal sovrum
10
Antal badrum
9
Byggyta
870 kvm
Tomtarea
4 000 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Centralt

Att bo på centrala Mallorca

Den centrala delen av Mallorca är känd för sina herrgårdar, lantgods och fincas. Mest populära platser är: Santa Maria, Binissalem, Alaró, Santa Eugenia, Sineu, Selva och Bunyola.

Mitten av ön, också känd som Es Pla – "Slätten" – är en lång sträcka av fält som sträcker sig från foten av Tramuntanabergen i väster till Llevantbergen i öster. Området är mest plan landsbygd med fält med mandelträd och johannesbrödträd, terrasser med träd och betande boskap. Det är lämpligt för dem som vill ha ett traditionellt, mallorkinskt liv och inte alltför långt bort från Palma, som ligger på ungefär 20 minuter med bil.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i centrala Mallorca? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy