Stor villa med härligt poolområde
Pris
1 750 000 €
Antal rum
8
Antal badrum
3
Byggyta
424 kvm
Tomtarea
1979 kvm
Ref
0945
Typ
Villa
Terrassyta
101 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning
Planos Casa Noblesa

Beskrivning

Beskrivning

Denna villa med tomt på 1979 m2 är belägen i utkanten av den vackra lilla byn Selva. Huset i sig är rymliga 424 m2 fördelat på 6 sovrum, vardagsrum och matsal. En vacker täckt terrass omger 2 av husets sidor och strax nedanför finns en härlig pool med vackert poolområde, skuggat av palmträd. I en separat byggnad finns dessutom ett hemmagym med bastu och dusch där utsidan utgörs av ett vackert utekök i typisk mallorquinsk stil.

Den pittoreska byn Selva ligger vid foten av bergskedjan Tramuntana. Den imponerande bakgrunden gör en redan attraktiv liten by till någonting alldeles speciellt. Selva har behållit sin gammaldags mallorquinska bykänsla vilket gör det till en nästan unik plats då det inte finns många ställen kvar som är riktigt genuina. Ligger bara några minuters bilresa från Inca, Mallorcas tredje största stad känd för sin stora marknad och många läder outletaffärer.

Interiör

Man välkomnas in till en stor mäktig entré hall, 3 breda trappsteg i marmor som tar oss upp till en central hall. På höger sida ligger 2 sovrum och ett separat badrum, till vänster ligger vardagsrummet med utgång till den täckta terrassen och rakt fram ligger köket samt matsalen även de med utgång till terrassen. Köket är utrustad med stor modern ugn och spis i rostfritt stål och är rymlig nog för att även få plats med ett köksbord. De är gott om bänkyta och förvaring, då det även finns ett stort pentry intill köket.

Tillbaka ute i den centrala hallen. En vacker spiraltrappa leder upp till andra våningen och en lång ljus hall. Till vänster ligger Master bedroom med utgång till en stor terrass samt ett dubbelsovrum och separat badrum. På andra sidan hallen ligger ytterligare 2 dubbelsovrum och separat badrum samt en tvättstuga utrustad med modern tvätt och torktumlare.

En vackert belägen villa i traditionell stil som kan moderniseras efter tycke och smak. Värt att nämna är att för den som gillar golf finns även i dagsläget en slät och fin puttinggreen.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
1 750 000 €
Rum
8
Sovrum
6
Max antal sovrum
6
Antal badrum
3
Byggyta
424 kvm
Tomtarea
1979 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1975

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
101 kvm

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Selva
  Ref
  1056
  Pris
  1 500 000 €
  Antal rum
  10
  Sovrum
  7
  Byggyta
  800 kvm
  Tomtarea
  1214 kvm