Pris
2 950 000 €
Antal rum
13
Byggyta
600 kvm
Tomtarea
25000 kvm
Ref
1044
Typ
Villa
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Finca el Pino ligger i närheten av den vackra byn Esporles, ca 20 minuter från Palma. Här är man omges man av skog och underbara utsikter åt alla håll.

Den traditionella mallorquinska gården består av ett flertal hus med olika terrasser och uteplatser samt ett härligt poolområde. En berömd Hollywood skådespelerska från 60-talet var tidigare ägare till denna fastighet och bodde här i många år. Ännu idag känns det nästan som man befinner sig i en filmuppsättning när man den står på den vackra innergården med sin lilla fiskedamm.

Interiör

HUVUDBYGGNADEN
Huvudbyggnaden är uppdelad i tre delar, alla med egen ingång. Mittendelen består av en stor matsal med öppen spis. Intill detta rum ligger det ett fullt utrustat kök med utgång till en terrass. Vardagsrummet är smakfullt inrett och har även det en öppen spis. De flesta ut av rummen har vackra takbjälkar och traditionella stenväggar.

Det finns tre rymliga sovrum i vingarna av denna byggnad. Två av dem ligger bredvid varandra, vilket är perfekt för familjer med små barn. Var och en av sovrummen har eget badrum och öppen spis. Två av dem har luftkonditionering och värdeskåp.

GÄSTHUS 1
På andra sidan gården ligger ett gästhus med två rymliga sovrum, båda med egen ingång och eget badrum.
På övre våningen finns en separat lägenhet som nås via en utvändig trappa. Lägenheten består av ett litet vardagsrum, ett fullt utrustat kök och 2 sovrum. Hela golvet är väldigt charmigt, inrett i traditionell mallorquinsk stil, med retro detaljer som ett 60-tals badkar och kök.

GÄSTHUS 2
Vid poolen finns ytterligare ett gästhus med två sovrum och två badrum med dusch.

POOLOMRÅDET
Den privata poolen är spektakulär med en liten grotta och gott om utrymme för solstolar och matgrupp. Här finns även en bar, grill och en pizzaugn. Till toppen av allt är utsikten över det vackra landskapet som omger egendomen helt enkelt fantastiskt.

Fakta

Information

Typ
Villa
Pris
2 950 000 €
Rum
13
Sovrum
9
Byggyta
600 kvm
Tomtarea
25000 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509