Exklusivt hus i modern design och egen pool i centrum av Llucmajor
Nyproduktion
Pris
600 000 €
Antal badrum
4
Boarea
237 kvm
Terrassyta
64 kvm
Pool
Ja
Ref
1397
Typ
Villa
Hiss
Ja
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Detta spännande nybyggnadsprojekt med två hus som förväntas stå klart under hösten 2022. Varje hus har 237 m² boyta och 64 m² terrasser. Det erbjuder en modern och minimalistisk arkitektonisk design som ger en fräsch och innovativ touch till området där det ligger. Alla detaljer har valts noggrant för att förhöja funktionaliteten och komforten i varje rum. Fastigheten är utrustad med stora fönster i varje rum som ger bra ljusinsläpp och ventilation i hela huset. Huset är fördelat på tre våningar som flätas samman av en vacker trappa och en praktisk hiss.

På bottenvåningen ligger ett ljust vardagsrum med matplats med direkt access till en öppen terrass med pool, ett öppet kök med ett grovkök i tillägg, en toalett samt ett garage med två parkeringsplatser. På mittenvåningen finns tre stora dubbelrum med inbyggda garderober och egna badrum. Och på översta våningen finns ytterligare ett stort dubbelrum med eget badrum och access till en 30 m² stor terass.

Detta är ett toppenprojekt med närhet till både Palma och stranden - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
64 kvm

Information

Typ
Villa
Pris
600 000 €
Hiss
Ja
Sovrum
4
Antal badrum
4
Boarea
237 kvm

Området

Om området

Llucmajor är en mysig, traditionell småstad med cirka 35.000 invånare där man håller en färgstark marknad på fredagar. Här finns ett minnesmärke till ära av Antonio Fluxá, mannen som jämnade vägen ut i världen för mallorkinska skor. Många och långa historier om Jakob III utspelar sig i Llucmajor. Staden och trakten runt omkring är också känt för sina välsmakande och eftertraktade aprikoser. Det finns allt, läkare, post, bank, butiker, mataffärer, slaktare, kaféer och restauranger och det är nära till allt och väldigt lite folk (speciellt turister) om man jämför med andra orter. Och bara 10 minuter från flygplatsen. Kärncentrum lever upp och de ljumma sommarkvällarna så är det supermysigt att sitta på torget och ta del av den härliga atmosfären. Man är ju beroende av bil, men det är man i princip överallt. Det är motorväg hela vägen in till Palma som ligger på 2,4 mils avstånd och de närmsta stränderna är också några av öns vackraste, Cala Pí och Playa de Sa Ràpita.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509