Nyproduktion vid Es Trenc...
Nyproduktion
Pris
300 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
75 kvm
Byggyta
75 kvm
Ref
0838
Typ
Lägenhet
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning
Exempel på planlösning.

Beskrivning

Beskrivning

Bostäder väldigt nära havet vid Es Trenc stranden och nära ett 1 500 hektar stort naturreservat som inkluderar sanddyner och som är en naturlig våtmarkshabitat för många flyttfåglar och inhemska växter. Välj mellan en bottenvåning med en 20 m2 terrass och direkt access till poolområdet eller en takvåning med stor terrass på 25 m2-40 m2. Priser varierar mellan 285 000-341 000 euro beroende på lägenhetens och storlek och läge.

Byggnaderna är i medelhavsstil och lägenheterna har ljusa moderna interiörer med utsikt över det omgivande landskapet, bergen och havet.
Husen är noggrant placerade mitt i en riklig naturlig miljö. Cykelturer är bland de många stora attraktionerna, liksom vattensporter, golf eller kilometer stränder med fin vit sand. Koppla av och njut av att bada i varmt, kristallklart vatten eller i den härliga poolen som mäter 33 x 14 meter vilket gör det till en av de största på Mallorca för denna typ av boende. Det erbjuds även en stor barnpool som är 30 centimeter djup och 10 meter bred.

Båda poolerna är uteslutande för boende. De filtreras båda genom ett sand- och saltsystem istället för klor som är snäll mot huden och skyddar mot allergier och andningssvårigheter. Byggnaderna är utlagda för att omge båda poolerna, så att dessa blir det livliga hjärtat av komplexet.

Interiör

Det finns 30 villaliknande byggnader perfekt placerade i komplexet för att ge gott om utrymme mellan varje enhet och mycket naturligt ljus till alla lägenheter. Lägenheterna har en boyta på 75 m2- 83 m2 fördelat över 2 dubbelrum, 2 badrum (1 en suite) samt kök med öppen planlösning mot vardagsrum/matsal. De säljs fullt möblerade och privat parkering ingår. Takvåningarna har två terrasser medan bottenvåningen har en terrass med direkt tillgång till trädgården. I komplexet erbjuds dessutom gym, bastu och lekplats.

Alla bostäder är exklusivt byggda med individuella värmesystem, luftkonditionering, designer badrum och vitvaror av toppkvalitet. Fasader, dörrar och fönster, exteriörsarbeten, fönsterluckor och lås är även de av hög kvalité för maximal comfort.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
300 000 €
Våningsplan
0
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
75 kvm
Byggyta
75 kvm

Avstånd

Strand
3500 m
Hav
2000 m
Centrum
10000 m
Golfbana
24000 m
Flygplats
367 m

Byggnadssätt

Byggår
2017

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Bottenvåningarna erbjuder en terrass på 12,6 m2-26 m2

Området

Om området

Belägen nära en av de vackraste stränderna på Mallorca, Es Trenc. 10 km bort finns byn Campos där alla bekvämligheter man kan tänkas vilja ha finns. I närliggade hamnen Sa Rapita som ligger inom gångavstånd finns restauranger och cafeer samt mindre butik.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509