Villa med havsutsikt i Costa Blanes
Pris
1 600 000 €
Antal rum
6
Boarea
305 kvm
Tomtarea
1010 kvm
Pool
Ja
Ref
0923
Typ
Villa
Balkong
Ja
Terrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Villa belägen i ett privilegierat bostadsområde nära bekvämligheter, restauranger och endast ett par minuters bilresa från den fashionabla och världsberömda marinan Puerto Portals.

Villan ligger på en 1010 m2 tomt och har en boyta på 305 m2 plus 60 m2 täckta terrasser samt en 12 m2 öppen terrass på översta våningen. Det finns två sovrum med varsina en suite och ytterligare två dubbelrum som delar ett badrum. Dessutom hittas ett kontor, ett bibliotek och ett gym/games room på bottenvåningen samt garage med plats för 2 bilar. Villan erbjuder även en privat pool, slät trädgård och en underbar havsutsikt.

Interiör

Välkommen till denna vackert belägna villa på en lugn gata i Costa den Blanes. Huset består av 2 våningar samt ett källarplan.

Längst ned hittar vi ett garage med plats för 2 bilar. I anslutning till garaget finns även ett rum som i dagsläget används som game room och gym. En trappa från garaget leder till ett rum som är avskilt från huvudbyggnaden och därför passar bra som kontor, då den har egen ingång både från utsidan via en lite mindre trappa och inifrån garaget.

En större stentrappa tar oss upp till huvudentrén och hallen där man till vänster finner ett sovrum samt en separat toalett och dusch.

I slutet av hallen till höger finner vi det stora vardagsrummet/matsalen. Taket är delvis upphöjt med fönster mot ytterligare ett vardagsrum på övervåningen vilket ger rummet en behaglig luftig känsla. Härifrån har man direkt access till den inglasade terrassen, trädgården och poolen via glasdörrar som öppnas upp helt. Man en underbar utsikt över havet och Palmabukten. Då trädgården och poolen är belägen vid sidan av och bakom huset ger det sydd mot insyn och man kan sola och relaxa ostört.

I andra änden av vardagsrummet ligger ett funktionellt kök med gott om bänkyta och förvaring samt plats för ett matbord i större modell. Även härifrån har du access till den inglasade terrassen, trädgården och poolen.

Åter ute i hallen finner vi en trappa som tar oss hela vägen ned från garaget upp till en andra våning där master bedroom med en suite är belägen rakt framför oss. Till vänster ligger ytterligare 2 sovrum och ett separat badrum med dusch och WC.

Till höger av trappan hittas det andra vardagsrummet med fönstren ned mot undervåningens vardagsrum/matsal med öppenspis och utgång till en täckt terrass.

Villan har ett visst renoveringsbehov. Inga av innerväggarna är bärande och kan därför flyttas eller tas bort. Det finns även möjlighet att installera en enmanshiss.

Kontakta oss för mer information och visning!

Fakta

Parkering

Garage om ca 18 m².

Byggnadssätt

Byggår
1987

Information

Typ
Villa
Pris
1 600 000 €
Rum
6
Sovrum
4
Max antal sovrum
5
Boarea
305 kvm
Tomtarea
1010 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Uteplats 1: Terrass med tak om ca 15 m²
Uteplats 2: Terrass med tak om ca 15 m².
Uteplats 3: Terrass om ca 12 m².
Uteplats 4: Uteplats om ca 30 m².

Området

Parkering

Garage om ca 18 m².

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509