Nyproducerad i Illetas med enastående havsutsikt med möjlighet till privat pool på takterrassen...
Nyproduktion
Pris
3 550 000 €
Avgift
553 €
Antal rum
5
Antal badrum
5
Boarea
206 kvm
Byggyta
292 kvm
Ref
0905
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrass
Ja
Takterrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Belägen i populära Illetas, på Mallorcas sydvästra kust, två kilometer väster om Palma finns denna unika lägenhet med stor terrass och spektakulär havsutsikt. Byggnaden ligger i ett lugnt bostadsområde med såväl restauranger, barer och små stränder i närheten.

Projektet kommer utmynna i en smakfullt renoverad lägenhet där köparen kommer ha möjlighet påverka och kan på så vis göra lägenheten helt till sin egen. Materialen som används är noga utvalda och av högsta kvalitet. Inspirationen är hämtad från ön och så även de naturliga materialen, till exempel är samtliga golv i lägenhet av ljus marmor hämtade från Mallorca. Det är en tidlös och elegant lägenhet med ca 86 m2 terrass och en storslagen utsikt över medelhavet genom panoramafönstren som går från golv till tak. Till lägenheten finns det även en över 280 m2 stor takterrass med möjlighet till privat pool.

Tack vare den öppna planlösningen och de stora sociala ytorna är det en perfekt lägenhet för middagsbjudningar och andra tillställningar tillsammans med vänner och familj. Samtliga rum är utrustade med luftvärmepumpar för både värme och kyla.

Interiör

Köket är elegant och modernt, flexibelt designat för att man ska kunna hålla fester och event där lika väl som ett ställe där man kan ta det lugnt och njuta av en lång frukost en lördagsmorgon. Vitvaror så som induktionshäll, ugn, diskmaskin och den inbyggda kylen och frysen kommer från Siemens och vinkylen kommer från AEG. Själva köket är från Bespoke Kitchen och är högglansigt vitt, bänkskivorna är i natursten.

Köket öppnas upp till ett vardagsrum med gott om plats för middagsbord och TV-hörna. Totalt är köket/vardagsrummet 117 kvadratmeter. Rummet badar i ljus tack vare de stora panoramafönstren som går hela vägen upp till taket och leder ut till den stora terrassen med sin fantastiska utsikt över Palmabukten. Delar av den har tak vilket ger dig möjlighet att välja mellan värmande sol eller svalkande skugga. Tack vare den stora terrassen och skjutdörrarna i glas suddas gränsen mellan utomhus och inomhus ut. Från det stora vardagsrummet går en trappa upp till takterrassen, här finns möjlighet att lägga till en privat pool.

Det finns fyra sovrum i denna lägenhet och samtliga har en suite badrum och utgång till en balkong med en fantastisk havsutsikt. Master bedroom har även en bastu samt en privat balkong. Sovrummen är utrustade med matta, vita garderober från Bespoke vilka erbjuder bra förvaring. Liksom resten av lägenheten är även materialvalen i sovrummen av högsta kvalitet och sovrummen är ljusa och luftiga.

Som tidigare nämnts har samtliga sovrum en suite badrum, men det finns även en mindre gästtoalett. Golven och väggarna i badrummen är av matt marmor, det finns golvvärme och de är byggda enligt skandinaviska byggnormer. Det finns även möjlighet att lägga till ytterligare två sovrum, något mindre än de övriga fyra, även dessa två kommer med badrum en suite.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Information

Typ
Lägenhet
Pris
3 550 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
6
Antal badrum
5
Boarea
206 kvm
Byggyta
292 kvm

Parkering

En garageplats på 38 m2 ingår

Månadsavgift

Avgift/hyra
553 €

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Uteplats 1: Terrass om ca 86 m²
Uteplats 2: Terrass om ca 281 m²

Området

Parkering

En garageplats på 38 m2 ingår

Övrigt

Det finns bastu och förråd.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509