Palma Nova - välplanerad lägenhet med stor balkong, p-plats och en underbar havsutsikt...
Pris
570 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
87,8 kvm
Balkong
Ja
Ref
0964
Typ
Lägenhet
Våningsplan
9
Hiss
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Denna lägenhet är belägen på en udde i slutet av den fina Palma Nova stranden. Man har bästa tänkbara utsikt över havet och kan till och med höra vågornas brus när man sitter på terrassen.

Lägenheten är genomgående ljus och har stora sociala ytor med en modern planlösning där boytan på 87,8m² fördelas över vardagsrum/matsal, 2 sovrum, 2 badrum och ett kök. Utöver detta erbjuds öven en härlig terrass på 25m² samt ett förråd och parkeringsplats.

Palma Nova var en av de första semesterorterna på ön och här hittar hittar du allt du kan tänka dig i form av barer, restauranger och mysiga caféer utefter den långa strandpromenaden. Den ursprungliga fiskehamnen är fortfarande kvar, men fiskebåtar är nu i minoriteten jämfört med de stora dyra båtarna som är förtöjda vid båtklubben och småbåtshamnen. Det finns tre finkorniga vita stränder inom gångavstånd och många fler inom en kort cyckeltur eller bilfärd. Palma stad nås inom 20 minuter och den fashionabla och världsberömda marinan Puerto Portals ligger endast ett par minuter bort.

Interiör

Vid ingång möts vi av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter av t.ex. skor och ytterkläder. Till vänster finns ett fräscht badrum och vägg i vägg ett utav bostadens sovrum. Det andra hittas i motsatta hörna och har direktacces till terrassen via glasdörrar. Båda sovrummen är rymliga och har plats för en dubbelsäng samt annan möblering. Platsbyggda garderober finns och så som på alla andra ställen i lägenheten har fönstren dubbelglas.

Ett stort L-format vardagsrum/matsal skiljer sovrummen åt och erbjuder access till den härliga terrassen via glasdörrar placerade på 2 olika sidor. Rummet är smart utformat och kan delas upp i olika delar med relaxhörna, matbord och TV hörna.

Vidare hittar vi ett separat kök med intigrerade vitvaror i rostfritt stål. I anslutning finns även en tvättstuga på en inglasad balkong med plats att hänga tvätten utomhus om man önskar. Vägg i vägg med köket finns även ett modernt badrum.

Kontakta oss för mer information och visning! Denna havsutsikt måste upplevas på plats för att göra sig rättvisa!

Fakta

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns förråd.

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Information

Typ
Lägenhet
Pris
570 000 €
Våningsplan
9
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
87,8 kvm

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder

 • Lägenhet

  Calviá, Mallorca

  Adress
  Cala Fornells
  Ref
  0965
  Prissänkt
  575 000 €
  Månadsavgift
  290 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  94,4 kvm