Exklusivt townhouse med klassisk elegans
Nyproduktion
Frånpris
905 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
2
Boarea
160 kvm
Byggyta
160 kvm
Ref
1176
Typ
Radhus
Balkongyta
13 kvm
Terrassyta
107 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Här har du möjligheten att köpa ett townhouse i ett lugnt bostadsområde där du fortfarande har nära till bekvämligheterna och utbudet i Palma. Projektet är konstruerat av ett prestigefyllt arkitektteam och byggt av de mest kvalitetsmedvetna byggarna. Alla med erfarenhet av exklusiv bostadsutveckling i mycket speciella miljöer med de allra högsta kraven och en enastående komfort.

Projektet bygger två townhouses med trädgård, pool, parkeringsplats och solterrass. Huset består av 3 eller 4 sovrum och 2 badrum. De har ett ljust öppet kök kombinerat med vardagsrummet, köket är utrustat med allt du behöver, till och med ett skafferi. Pool, trädgård, terrasser, parkeringsplats och en rymlig solterrass med utekök och tvättstuga. Komfort, funktionalitet, stil och kvalitet definierar huset.

Husets atmosfär genomsyras av en klassisk och tidlös stil. De exklusiva naturmaterialen (trä, sten etc.) som används i en neutral färgpalett skapar en lugn och bekväm atmosfär utan att förlora den elegans som kännetecknar ett projekt på den här nivån.

Fakta

Information

Typ
Radhus
Frånpris
905 000 €
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Antal badrum
2
Boarea
160 kvm
Byggyta
160 kvm

Avstånd

Strand
10 m
Hav
10 m
Pool
1 m
Centrum
5600 m
Shoppingcenter
1800 m
Livsmedelsbutik
100 m
Golfbana
2500 m
Flygplats
15000 m

Byggnadssätt

Byggår
2020/2021

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Balkongyta
13 kvm
Terrass
Ja
Terrassyta
107 kvm

Området

Om området

San Augustin är närmaste granne med Cala Mayor och ligger bara 15 minuters bilresa väster om Palma. Det är en populär ort för såväl turister som åretruntboende, så tack vare goda kommunikationer och närhet till Palma är den levande året runt. Sant Augusti är ett lugnt samhälle med lite av allt - fina restauranger, bra barer och fantastisk medelhavsutsikt. Här befinner du dig bara en 15-minuters bilresa från det livliga nattlivet i Palma Nova eller resa in till Palmas shoppingkvarter. Och en 10-minuters promenad tar dig till Cala Mayor och en av öns bästa stränder.

Kommunikationer

Kommunikationerna är utmärkta och lokalbussarna tar dig in till centrala Palma på 15 minuter. Busshållplatserna ligger tätt och bussarna går ofta.

Närservice

San Augustin och Cala Mayor är som en egen liten stad med komplett allmänsevice inom gångavstånd. Det finns gott om restauranger och barer, liksom flera mindre livsmedelsbutiker, apotek, banker med mera.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509